MAKEUP

Kendte kvinder inspirerer til at omfavne det naturlige look

Det er vigtigt at elske sig selv, præcis som man er. Derfor har vi samlet 13 selfies af kendte kvinder uden makeup, som inspirerer os til at elske vores naturlige look.

KENDTE 'ALMINDELIGE' KVINDER

De kendte Hollywood-kvinder ligner en million, når de går ned ad den røde løber i deres designerkjoler, med håret sat og makeuppen lagt af byens bedste makeup-artister.

Men heldigvis deler de kendte kvinder også deres helt naturlige 'jeg' på de sociale medier - som minder os om, at kendiskvinderne, ligesom os, også ser helt almindelige og naturlige ud under makeuppen.

Og selvom de stadig ser irriterende godt ud uden mascara, concealer og optegnede øjenbryn, så viser de også deres mørke rander, røde kinder og urenheder frem, som vi alle sammen oplever i spejlet engang imellem. 

LÆS OGSÅ: Skønhedstrend: sund hud er den nye makeup

ELSK DIT NATURLIGE LOOK

Der er ingen tvivl om, at man har brug for at føle sig lidt 'ekstra' en gang imellem og virkelig gøre noget ud af sig selv. Det giver en rar følelse i maven - og selvtilliden et lille ekstra boost, når man skal ud i byen.

Men det er en endnu bedre følelse, når man kan føle sig tilpas i sig selv - helt naturlig, uden makeup i ansigtet. 

Og det kan godt være svært, hvis man sværger til sin daglige concealer og blush, der giver bare lige dét ekstra til spejlbilledet om morgenen. 

Derfor har vi samlet 13 naturlige selfies af kendte kvinder, som inspirerer os til at lade masken falde og elske vores naturlige look. Se billederne i galleriet herunder.

LÆS OGSÅ: Sund og skøn med Anne Mette Hancock

13 NATURLIGE SELFIES AF KENDTE KVINDER

kendte uden makeup