MAKEUP

Kulørte kinder

Et solpudder er godt til at fremhæve din gyldne sommerkulør. Læg det på dine kindben, næseryggen, hagen og langs hårgrænsen og få et naturligt og sundt look. Men hvilket skal du så vælge? IN tester fem forskellige for dig.
Dior Bronze, Sunshine Tones. 310 kr. Pudderet: Fantastisk flot og indbydende farvekombination af brunlige og rosa toner, som indeholder en meget, meget diskret glimmereffekt. Diors smukke logo er indprintet i selve pudderet og giver en meget luksuriøs følelse. Et ekstra plus er den medfølgende pensel, som gør det nemt at tage dette pudder med i håndtasken. Resultatet: INs favorit! Dette pudder er godt til alle hudtoner, for farverne er meget diskrete og næsten usynlige på huden, men kan bygges op. Giver et flot og meget naturligt resultat med en ultrafin glimmereffekt.Star Bronzer, Compact Powder. 265 kr. Pudderet: En helt enkel og elegant pudderdåse, som indeholder det smukkeste solpudder i en brunlig nuance med en fi n guldglimmereffekt. Dette pudder fås også uden glimmer, så man selv kan vælge det til eller fra. Resultatet: Her får du virkelig en gyldenbrun kulør, så hvis du er meget lys i huden, kan den måske blive lidt for brun i farven. Men har du lidt kulør i forvejen, bliver pudderet utrolig flot på huden, og den sunde farve holder hele dagen.Guerlain, Terracotta Light, Sheer Bronzing Powder. 350 kr. Pudderet: Den brune, elegante pudderdåse åbnes nemt og afslører et rigtig fl ot pudder med pink, brune og guldfarvede nuancer. Hele pudderet har en meget fi n og diskret glimmereffekt, og så dufter det fatisk også ret godt, selvom det bare skal være på kinderne. Resultatet: Suuuperflot resultat, da farven hverken er for brun, for skinnende eller for pink. Kinderne får bare et sundt og fl ot solstrejf, som er meget naturligt og lækkert. Farven kan også bygges lidt op, hvis man er meget brun.
Jane Iredal, Moonglow Golden Bronzer. 450 kr. Pudderet: Det er sjældent, at en pudderdåse i dag har et skruelåg som dette pudder. Umiddelbart kan testeren ikke se nogen fordel i det, men selve dåsen er lækker og enkel i mat guld. Farverne i pudderet er meget lyse i nærmest to hudtoner og to mere guldagtige nuancer. Resultatet: Der kommer næsten ingen farve på kinderne, så hvis du går efter et solstrejf på kinderne, skal du ikke vælge dette produkt. Til gengæld laver det en utrolig flot og skinnende effekt på huden og er måske bedst velegnet til de helt lyse hudtyper.
Être Belle, Shiny Bronzing Powder. 139 kr. Pudderet: Der er en smart, lille knap på siden af den mørkeblå dåse, som gør det nemt at åbne denne. Indeni ligger der et meget smukt udseende pudder, hvoraf den ene halvdel ligner det pureste guld og den anden et almindeligt solpudder. Resultatet: Man skal virkelig kunne lide glimmer på huden, for disse glimmerpartikler er meget store og synlige. Måske ikke det mest naturlige resultat. Pudderet bliver meget bronzefarvet på huden, så det kræver en meget mørk hud for ikke at se alt for kunstigt ud.
Læs mere om solpudder

Læs mere om hvordan du får en smuk hud