MAKEUP

Lækre læbestifter

En læbestift er ikke bare en læbestift, for der er forskel på holdbarhed, smag, duft, konsistens, og på hvor længe farven holder. Men hvilken er så bedst? Vi har testet fem af de bedste for dig.


bareMinerals, Natural Lipcolor, farve Ripe Fig, 245 kr.
Produktet: Man kan vist roligt sige, at der her er tale om en meget diskret emballage. Det matgrå hylster viser på ingen måde, at dette er testens dyreste læbestift. Men nu er det jo også indholdet, det kommer an på.
Resulatet: Farven holder bemærkelsesværdig længe, og dette er endda ikke en langtidsholdbar læbestift. Farven kan tåle kys og holde en hel middag, inden den skal friskes op. Dog kan læberne føles en anelse tørre!
? ? ? ? (4/5)


Bobbi Brown, Lip Color lipstick, farvenr. 4 Brown, 180 kr.
Produktet: En fin, enkel indpakning som signalerer stil og god smag. Den dufter og smager som en almindelig læbestift.
Resulatet: Farven glider let på læberne og ligner den farve, som læbestiften viser. Den virker meget farvemættet og fordeler sig jævnt og flot. Læbestiften holder længe og virker cremet og blød i konsistensen uden at være det mindste udtørrende. En sikker favorit!
? ? ? ? ? (5/5) INs favorit
Estée Lauder, Signature Lipstick, farvenr. 11 Dune Rose, 180 kr.
Produktet: Smukt, tungt guldhylster som oser af luksus og forkælelse. Læbestiften dufter indbydende og meget let parfumeret.
Resultatet: Konsistensen virker dejlig cremet og fed, så den er særlig god, hvis dine læber nemt bliver tørre. Farven fordeler sig flot på læberne, men forsvinder efter en kop kaffes tid. Vil du have farve OG pleje, er dette et godt bud.
? ? ? ? (4/5)

Chanel, Rouge Allure, farvenr. 06 Silhouette. 220 kr.
Produktet:
Vi elsker den tjekkede lukning, hvor læbestiften trykkes ud med et klik i bunden. Det er luksus i særklasse! Ellers er læbestiftens hylster enkelt og sort i ægte Chanel-stil.
Resultatet: Konsistensen er dejlig blød og cremet, og farven lægger sig flot på læberne. Holdbarheden er god, farven holder tilfredsstillende længe, og hele vejen igennem er dette en fin læbestift med glamour.
? ? ? ? ? (5/5)Elizabeth Arden, Color Intrigue Effects Lipstick farvenr. 04 Wood Rose Cream, 125 kr.
Produktet: Hylsteret er i mørkeblå plastic med sølvskrift på, så en diskret lille sag. Man kan kun lige ane duften af læbestift, hvilket nogle af testerne foretrak frem for parfumesmag og duft.
Resultatet: Læbestiften holder faktisk ret længe og kan godt overleve en frokost. Farven dækker rigtig flot og ligner den farve, man ser. Den er en anelse tør i konsistensen, dog uden at være for tør. INs favorit
? ? ? ? (4/5)
Se flere tests