MAKEUP

MAKEUP | Paletter til hverdag og fest

Paletter er helt geniale, når du gerne vil eksperimentere lidt mere med din makeup. Her er 5 paletter til øjne, kinder og hud.

Festsæsonen er lige om hjørnet og der må gerne skrues lidt op for makeuppen med flotte skygger og smuk glimmer til øjnene, mens huden får masser af glans og glød. Prøv en af disse smukke makeuppaletter, som skønhedsredaktør Silke Grane anbefaler.

LÆS OGSÅ: STEP-BY-STEP | Sådan får du skinnende hår - alt efter din hårtype

Så snart du lægger lidt highlighter på dine kindben, vil du opleve at dit makeuplook vil se lidt mere sofistikeret og glamourøst ud. Eller prøv at lægge den i en C-form på kindbenet og op over brynet for en fin ’glow-effekt’. Denne palette fås i seks forskellige nuancer, som spænder fra nude til varm koral og over i de mere rosa og kolde pink toner.

Brightening Brick, Bobbi Brown, 395 kr.
Fås online HER

Form ansigtet

Ved at lægge skygger de rette steder i ansigtet kan du snyde dig til højere kindben, en smallere næse eller en mere markeret, slank kæbelinje. Det kaldes også contouring, som lige nu er en af de helt store tendenser i makeupverdenen. For at det fungerer og ser naturligt ud, skal du vælge matte nuancer og kun gå en eller to toner mørkere end din egen hudtone.

Contour Palette, Youngblood, 399 kr.
Fås online HER

Farve i kinderne

Denne blush palette er en bestsellert hos Smashbox, og vi forsåt godt hvorfor. Paletten indeholder to smukke farver blush, som giver en sund, varm glød til kinderne. Derudover er der en highlighter, som matcher begge nauncer rigtig godt, så det giver de smukkeste kindben.

L.A. Lights Blush & Highlight Palette, Smashbox, 240 kr.
Fås online HER
 

Party-paletten

Dette er en den ultimative palette, hvis du gerne vil give den gas på øjenmakeuppen. Den indeholder 12 flotte farver, bade matte og med shimmer, så du kan skabe den perfekte smoky eye eller blot lave en smuk hverdagsmakeup. Med denne palette får du rigtig meget for pengene.

Naked Smoky Palette, Urban Decay, 385 kr.

Fås online HER 

Glans til øjnene

Lad øjnene skinne med de cremede øjenskygger fra Tromborg. Du kan bruge dem alene på hele øjenlåget eller som en smuk effekt ovenpå en almindelig øjenskygge. Prøv at lægge en mørkere nuance på hele øjenlåget og slut af med at duppe en lidt lysere farve midt på øjenlåget med en finger. Det får optisk øjnene til at synes større.

Eyegrease, Thunder, Tromborg, 250 kr.
Fås online HER