MAKEUP

Makeuptrend 2010: Go natural

Det naturlige look er super hot. Din hud skal se plejet og ensartet ud, men den skal ikke ligne en kalket mur. Og så skal du vælge bløde og diskrete farver, der kan give lidt glød

En travl hverdag er ingen undskyldning for, at du ikke kan bruge 5 minutter på at lægge en fin og let makeup. Det gælder blot om at have de rette nøgleprodukter eller at vælge, hvad du vil lægge fokus på i ansigtet.

Brug cremede skygger
Cremeøjenskygger er den hurtigste vej til at få piftet din makeup op, da de ofte indeholder en smule shine, som giver liv til øjnene. Hører du til de mere modne hudtyper, så vælg en meget fast version, som ikke sætter sig i folderne. Paintpot fra MAC kan sagtens klare en hel dag uden en genopfriskning. Farve Satin, 150 kr.

Genvej til smukke øjne
Skal du direkte ud efter job? Så hav Smoky Effet fra Bourjois med i håndtasken. I den ene ende har du en farve, som kan tegnes direkte på øjenlåget, i den anden ende er der en pensel, som hjælper med at viske farven ud, så du hurtigt og nemt kan fremtrylle en smoky eye-effekt. Farvenr. 71, Smoked Brown, 69 kr.


Smokey Effet


Glominerals Glo Volumizing
Mascara
Skift farve
Hvorfor skal mascara altid være sort? Prøv i stedet en brun mascara, som giver et langt mere naturligt og blødt look til øjnene. Glominerals Glo Volumizing Mascara, 250 kr.

3 gode til huden
1. Den smarte til håndtasken
Treatment Mineral Powder fra Nimue er et mineralpudder med indbygget pensel direkte til at lægge på huden. Det vægtløse pudder giver en ikke-pudret, naturlig finish. Alle hudtyper. 10 g, 365 kr.
2. Pleje og makeup i ét
Hører du til den tørre hudtype, kan en fugtgivende farvet dagcreme være en god løsning til dig. Chanels Hydramax + Active Moisture Tinted Lotion SPF 15 fugter huden, mens overfladen får en let og sund glød. 30 ml, 340 kr.
3. Til forskellige behov Giorgio Armanis Face Fabric Second Skin Nude Makeup har en indbygget 3D Micro-fil-teknik, som gør det nemt at bygge foundationen op på huden efter ønske og give huden et meget naturligt resultat. Bedst til normal til fedtet hud. 30 ml, 350 kr.


Multieffekt, ja tak
Det en god idé at investere i multiprodukter, som kan bruges på flere måder. Det kan spare penge og tid. Bobbi Browns populære Pot Rouge i farven Pink Truffle kan duppes på både kinder og læber med en finger. 195 kr.
Se også:

De 10 skønneste i januar
Eksklusiv hudpleje og en duft af lykke
Få sund hud med mineralsk makeup