Mascara
MAKEUP

Mascara er ikke bare mascara

Nogle sværger til den samme, mens andre shopper rundt, men én ting er alle enige om: Sort mascara er ikke bare sort mascara. IN har testet, hvad de nyeste har at byde på

Mascara er uundværligt i de fleste kvinders toiletpunge. Men der er så mange forskellige mascara at vælge imellem.
Hvilken mascara er bedst?

INs skønhedsredaktør, Silke Grane, har testet 5 forskellige mascara og afgjort, hvilke, der holder det, de lover.
Find din nye mascara her:
Telescopic Explosion Mascara, L'oréal Paris, 130 kr.
Produktet: Børstehovedet på denne mascara er kuglerundt og giver efter sigende en mere præcis påføring, og du når selv de mindste vipper.
Resultatet: Det er lidt uvant med det runde hoved, og der skal bruges flere strøg og mere mascara i forhold til en almindelig børste. Til gengæld er det besværet værd, for vipperne bliver lange og fyldige med denne mascara.
3/5

High Impact Curling Mascara, Clinique, 170 kr.
Produktet: Selve børstehovedet er en smule buet, hvilket gør det nemt at bruge denne mascara. Derudover er mascara vandfast, hvilket ofte kan være en fordel.
Resultatet: Vipperne får meget fylde og kan også bygges godt op i længden med denne mascara. En perfekt mascara til både svømmetur og sport, eller hvis du bare ønsker et virkelig godt og holdbart resultat.
IN's favorit.
5/5

Eye to Kill Mascara, Giorgio Armani, 250 kr.
Produktet: Emballagen er lækker og eksklusiv: Et tungt, matgråt metalhylster som passer godt til Eyes To Kill-temaet i denne mascara. Selve børsten har masser af fi ne, tætte hår og giver godt på vipperne i første påføring.
Resultatet: Vipperne bliver meget tætte og lange, og mascaraen er rigtig god, hvis vipperne skal bygges op til drama med fl ere lag. En super mascara til dig, som vil have både længde og fylde!
4/5

Perfectly Defined Mascara, Bobbi Brown, 175 kr.
Produktet: Denne mascara skiller sig lidt ud i looket, fordi den er betydelig mindre. Og sådan er det også med selve mascarabørsten, som er lille og fi n og helt genial, hvis du vil have fat i de helt små hår i øjets inderkrog.
Resultatet: Samtlige hår får mascara, og vipperne får ikke særlig meget fylde. Så ønsker du det naturlige look, er det den rette mascara til dig.
3/5

Lash Stiletto, Maybelline, 110 kr. Produktet:
Et lidt kedeligt mascara hylster gemmer en børste, der får godt fat i vipperne og er nem at bruge.
Resultatet: Dette er den første mascara, som påstår at give en mere skinnende effekt til vipperne og samtidig en mere defineret længde. Vipperne bliver også pænt lange, og looket kan bygges op, uden at vipperne klumper til af mascara. Den påståede shine-effekt er dog svær at få øje på, men længden er der.
3/5

Få en lækker makeup til at matche din mascara. Klik her!

Læs mere om: