På billedet ses Francois Nars backstage til Marc Jacobs, hvor han er i gang med at lægge makeup på en mode
MAKEUP

Nars Cosmetics lander i Danmark

Skønhedsredaktør Silke Grane viser sine favoritter fra det populære kosmetikmærke Nars

Glæd dig, for nu kan alle danske skønheds-elskere nemlig se frem til at få det fulde Nars Cosmetics sortiment til Sephora i Illum - og det sker allerede i slutningen af maj måned. Nars Cosmetics er også et populært brand blandt kendisser, modeller og makeupartister og er senest brugt backstage hos Acne, Alexander Wang, Marc Jacobs, 3.1 Phillip Lim og mange flere.

Nars Cosmetics er opkaldt efter dens skaber, den franske makeupartist Francois Nars. Han har igennem tiderne høstet stor ros fra bl.a. Karl Lagerfeld og Versace for hans evne til både at skabe et ultranaturligt look til det teatralske.

Francois Nars' motto er: "Why so serious? It is only makeup." Dette motto afspejles også tydeligt i hans produkter, som indbyder til leg med masser af farver, men samtidig bevarer et højt niveau, når det gælder de fantastiske konsistenser.

Her er top 3 Nars favoritter fra INs skønhedsredaktør Silke Grane:

1. Denne stick kan næsten bruges til alt fra at highlighte øjne, kindben og læber, eller når på kroppen til at skabe shine på kraveben og skuldre. Konsistensen er cremet, men forvandler sig til en pudderagtig tekstur på huden. Min personlige favorit er Copacabana, som er en kold rosa nuance med et snert af sølv, som passer perfekt til de lyse hudtoner. NARS Multiple, 320 kr.

2. Jeg har tidligere købt denne blush i udlandet, da jeg havde læst så mange rosende ord om den. Farven Orgasm er ikke rosa, ikke koral, men lige den helt perfekte nuance, hvis du vil have de der friske, naturlige kinder. Og så er jeg vild med den smukke shimmereffekt, som lige giver den lidt mere glamour. Nars Blush, 240 kr.

3. Om sommeren må der godt komme smæk på læberne, og denne smukke pinke nuance er smukkest til den gyldne hud og kun med mascara som modspil. Lippennen giver fugt, men også intens farve, så et enkelt lag er nok til mig. Nars Satin Lip Pencil, 195 kr.

Silke Granes favoritter fra Nars: Nars Satin
Lip Pencil og Nars Multiple.