MAKEUP

Sådan får du de perfekte røde læber

Drømmer du om smukke røde læber? Så er det nu, hvor festsæsonen er på sit højeste, at du skal kaste dig ud i det! Det kræver lidt mod og øvelse, men med disse tips kan du ikke komme galt afsted

Tip 1: Vælg en læbestift der passer dig

Du kan finde en farve og en konsistens til enhver lejlighed – det vigtigste er, at du finder en, som du finder nem og behagelig at bruge. Vælg den konsistens du føler dig mest komfortabel med, alt fra lipgloss, en glossy læbestift, til en mat eller skinnende læbestift. 

Tip 2: Brug den rigtige nuance

Den ideelle røde farve kan få din hud til at skinne og dine tænder til at se hvidere ud, så vælg en nuance med blå undertoner. Hvis du er i tvivl, kan du altid gå en nuance mørkere end din naturlige farve på dine læber. 

Tip 3: Forbered og fugt dine læber 

Lige som resten af din hud altid skal fugtes og plejes, gælder det samme for dine læber. Start med at fjerne tørre flager på dine læber ved at eksfoliere dem og giv dem masser af fugt efterfølgende. 

LÆS OGSÅ: 23 skønhedstips du (måske) ikke kendte

Tip 4: Start med en neutral base

Hvis du påfører din foundation på læberne først, får du en mere stærk, ægte rød. Påfør en lipliner rundt langs din læbekant – dette gør at din læbestift ikke løber ud i de små linjer ved læberne. Liplineren må gerne matche din læbestift eller gloss. Hvis du vil have ekstra holdbarhed på læberne, så fyld dine læber ud med liplineren først - og læg læbestiften på bagefter. 

Tip 5: Påfør lag på lag

Efter første lag læbestift kan du presse dine læber på et stykke papir, for at fjerne overskydende produkt. Påfør derefter endnu et lag af din læbestift - wow! dine læber er smukke, røde og klar til fest!

Kilde: Clinique

GUIDE | Røde læber