MAKEUP

Sådan får du de vipper, du drømmer om

Lange, smukke, buede og fyldige vipper. Ja tak, men kan man få det hele på én gang? Find en mascara der passer til lige netop dig.

De fleste kvinder bruger dagligt mascara. Faktisk er der en hel del af os, som ikke går udenfor en dør med mindre vi har svunget mascarabørsten.

Det kan dog være lidt af en jungle at vælge den rette mascara. Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad din mascara skal kunne. Har dine vipper brug for volumen, længde, hjælp til at bue eller hjælp til at blive på vipperne og ikke på kinderne?

INs skønhedsekspert guider dig her til fem fantastiske mascaraer som alle gør det, de lover rigtig godt.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Vipper med volumen

Når du ønsker fyldigere vipper, skal du gå efter en mascara med et kraftigt børstehoved som kan skabe volumen, og samtidig få alle vipperne med.

Smokey eye Mascara, Bobbi Brown, 240 kr. Købes online HER

Vipper med længde

Denne mascara er genial til at skabe lange flotte vipper. Jeg har selv brugt den en del. Udover at give god længde, så holder mascaraen sig på vipperne og man undgår dermed at skulle samle den op langt ned af kinderne i løbet af dagen.

Full Look Mascara, Nilens Jord, 149 kr. Købes online HER

Buede vipper

Vil du gerne spare dine vipper for det slid, en vippebukker giver, men stadig ønsker flotte, bukkede vipper, så vil denne mascara være ideel for dig. Den indeholder nemlig polymerer, der buer vipperne med let og mousseagtig formel.

High Impact Elevating Mascara, Clinique, 195 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: Vilde vipper til nytår

Naturlige vipper

Hvis du ikke er så meget for sorte, intense vipper, og gerne vil holde looket mere neutralt og naturligt, så kan du med rette vælge en brun mascara, den står godt til dig som er meget lys i huden.

Hypnôse Mascara, Brun, Lancôme, 260 kr. Købes online HER

Vandfaste vipper

Er du en af de kvinder, som har svært ved at holde mascaraen på plads? Måske cykler du til og fra job, skal på solferie, dyrker en del motion – ja årsagerne kan være mange – så er en vandfast mascara en god idé. Heldigvis behøver du ikke at gå på kompromis, bare fordi du vælger en vandfast mascara, de findes nemlig i alverdens udgaver, hvad end du vil have fylde, længde eller noget helt tredje.

Buidable Volume Lash Extension Effect, Diorshow Waterproof Mascara, 255 kr. Købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER