MAKEUP

Sådan får du gylden glød og røde læber

I forbindelse med lanceringen af Nars mødte IN mærkets internationale makeupartist Jane Richardson, som her giver sine bedste skønhedstips til en smuk hud og røde læber

Endelig er det cool makeupmærke Nars landet i Danmark og kan nu fås eksklusivt i Sephora i Illum i København. I forbindelse med lanceringen mødte IN mærkets internationale makeupartist Jane Richardson, som her giver sine bedste skønhedstips til en smuk hud og røde læber.

"Jo ældre du bliver, jo mere forsigtig skal du være med mængden af din makeup", starter 40-årige Jane Richardson med at slå fast på spørgsmålet om, hvordan man lægger den perfekte makeup, når man er på den anden side af 35 år.

Læs om Marilyn Monroes bedste skønhedstips

"Makeup skal fremhæve kvinden, ikke være en maske. For meget makeup kan gøre dig ældre og fremhæver nemt linjerne i ansigtet. Med tiden forsvinder benstrukturen i ansigtet, og hudtonen bliver mere grå, så det gælder om at bruge produkter, der kan få gløden tilbage i huden. Og det er aldrig for sent at få sig nogle gode hudplejerutiner".

Glød, glød og mere glød
"Tilfør mere lys til din hud - det giver et friskt og moderne udtryk. Der er mange kvinder, som synes, at de ser forkerte ud med rød læbestift. Noget, jeg selv gjorde, og som er blevet mit allerbedste tip, er at blive ved med at gå med den røde læbestift. Lad være med at lytte til, hvad andre siger, så lover jeg dig, at du kommer til at elske dine røde læber. Det er kun et spørgsmål om vane", siger Jane Richardson.

Læs hvordan du bevarer din sommerglød

Det er også et råd fra makeupartisten at lægge eyelineren mellem vipperne, så de ser fyldigere ud.