MAKEUP

Sådan kickstarter du din kulør

Hvordan skaber man en let overgang fra ens blege vinterhud til en mere gylden nuance og hudtone? Disse fem super produkter vil give din hud den helt perfekte kulør på en let og naturlig måde.

Det er ikke altid let at få overgangen fra perlemorshvid vinterhud til en gylden forårsglød til at se naturlig ud. Men der findes produkter, som nemt og simpelt kan hjælpe dig, så du kan snyde den fine og naturlige glød frem, inden solen titter frem og deler ud af sin C-vitamin. 

1. Giv ordentlig pleje

For at få en hud, der emmer af glød, sundhed og spændstighed, skal den have den rette pleje. Med dette serum bliver din hud efterladt blød, smidig og med en ny glød , der virker frisk og sund, hvilket er perfekt ovenpå en lang vinter, hvor huden har virket trist og kedelig.

Foto: PR

Double Serum Complete Age Control, Clarins, 50 ml., 750 kr.
Købes online HER

2. Snyd dig til farve

Denne fine og tynde gel er gennemsigtig og trækker hurtigt ind i huden efter påføring. Den giver en let og naturlig glød til ansigtet ved at ændre din hudtone én til to gange mørkere. Gelen gør hverken din hud orange eller plettet, og er derfor utrolig simpel at bruge for alle.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan bruger du selvbruner

Foto: PR

Aqua Gelee Selvbruner, Biotherm, 50 ml., 200 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: VIDEOGUIDE | Sådan får du en forårsglød

3. Fugt og naturlig kulør

Hvis selvbrunere føles som et lidt for stort projekt, kan du benytte dig af denne geniale ansigtsmist. Det er en fugtmist, som samtidig giver en lidt glød. Spray den i ansigtet om morgenen eller aftenen og nyd følelsen af massere af fugt – hvorefter du vil se en let og underspillet glød nogle timer senere.

Foto: PR

H2O Tan Mist, James Read, 150 ml., 225 kr.
Købes online HER

4. Skab dybde og shine

Et produkt, der vil passe perfekt i din makeup taske, er denne cremebaserede bronzer. Du dupper blot produktet på dine kindben, næsetip og i hårgrænsen med fingrene - og voila - du vil få en lækker solbrun glød på din hud.

Foto: PR

Buriti Bronzer, RMS Beauty, 225 kr.
Købes online HER

5. Den perfekte pudder

Hvis du gerne vil have en permanent glød og farve, kan du afslutte med solpudder fra Vita Liberata. Den opbygger nemlig din glød og farve alt efter, hvor ofte du bruger den. Så overgangen fra en bleg vinterhud til en glødende forårsnuance kan let opnås ved et par enkle dusk fra dette pudder. Du må dog ikke være for rundhåndet med pudderen, da den er drøj i brug, og derfor skal der ikke bruges meget af gangen for at opnå en lækker solbrun kulør.

Foto: PR

Trystal Minerals, Vita Liberata, 375 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 5 simple tricks til en smuk hud