MAKEUP

Sådan lægger du perfekt flydende eyeliner

Øvelse gør mester. Det er svært at komme i gang med at lægge flydende eyeliner, men her er et par tips og tricks, der er gode at kende.

Den flydende eyeliner er en af de mest populære remedier til en flot og klassisk festmakeup. Den skarpe linje fremhæver øjnene, og du kan nemt snyde dig til de smukkeste katteøjne med en god eyeliner – og en rolig hånd.

Fordelene ved at bruge flydende eyeliner er egentlig ret mange.  Eyelineren får dine vipper til at synes mere intense og tætte. Dit makeup-look bliver i det hele taget mere sensuelt og elegant.  En flydende eyeliner kan også gøre dine øjne større.

En anden vigtigt ting, du skal tage stilling til, når du vælger eyeliner, er, hvilken påføringsspids, der passer bedst til dig. Er du nybegynder eller mindre øvet, så er en filtspids godt.

Er du uøvet er at andet godt tip er at vælge en flydende eyeliner, som ikke er vandfast. Det gør det nemmere at rette med en vatpind, hvis der skulle komme slinger i valsen. Til gengæld holder en vandfast bedre.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

3 tricks til at lægge flydende eyeliner:

Connect the dots
Undgå ujævne linjer ved at starte med at lægge fine prikker langs vippekanten med din eyeliner. Derefter laver du en lang linjer, som binder prikkerne sammen.

Tape-tricket
Vil du gerne lave en perfekt spids på din flydende eyeliner? Så markér spidsen med tape, læg din eyeliner, og fjern tapen, når lineren er tør. Så får du en helt skarp spids.

Fiks fejlene
At lave en fejl med en flydende eyeliner er super irriterende. Det er svært at rette op på, og hvis du først går i gang med makeupfjerneren, kan du jo næsten lige så godt starte på ny. Men der er faktisk en smart måde at rette op på fejlene på. Dup en lille klat foundation på den del af eyelineren, du gerne vil fjerne, vent et minut, og tør så klatten væk med en vatpind.

LÆS OGSÅ: Sådan får du din læbestift til at holde hele natten

Pssst…
Er du typen der har en gammel eyeliner liggende i skuffen, som du kun bruger en gang om året, så gør dig selv en tjeneste, og køb en ny, inden du kaster dig ud i at lave flotte festøjne. En flydende eyeliner kan nemlig blive for gammel, og så er det endnu svære at få et godt resultat.

I galleriet får du fem bud på gode eyelinere:

5 gode flydende eyelinere

Læs mere om: