MAKEUP

Se Alber Elbaz' makeup-kollektion for Lancôme

Lanvin chefdesigner har skabt en ny makeupserie for Lancôme

En af tidens mest indflydelsesrige designere, Lanvin-designeren Alber Elbaz, har skabt en limited edition-kollektion af makeup for Lancôme

Alber Elbaz' første fascination af Lancôme fandt sted, da han som helt ung købte duty free-produkter til sin mor i lufthavnen i New York. Og da han mange år senere mødte præsidenten for Lancôme Youcef Nabi opstod ideen til et samarbejde, næsten øjeblikkeligt.

"Så snart han nævnte mascara stod det klart. Den eneste ting, jeg er virkelig stolt over ved mit ydre er mine øjenvipper - så mascara var det oplagte projekt for mig," fortæller Alber Elbaz, der siden 2001 har siddet i den kreative chefstol hos Lanvin.

Kollektionen består af fire af Lancômes ikoniske mascaraer, øjenskyggepaletter og øjenvipper i nye, kunstneriske æsker og indpakninger, hvor det gennemgående tema er øjne og runde former tegnet i den let genkendelige Elbaz-streg.

Alber Elbaz' kreationer har altid et strejf af humor. Chefdesigneren fastslår:

"Ægte stil handler om at bringe en kvindes allerinderste frem. Om ikke at skjule noget eller påtage sig en rolle, men om at vise, hvem man er. Skønhed er ikke et spørgsmål om alder eller at have det rigtige look, det er attitude, individualitet og karakter, der gør en forskel. For mig er Lancômes kunder sådanne kvinder."Læs mere om: