MAKEUP

Setting spray | Hold på makeuppen hele dagen

Sommervarmen kan nemt få makeuppen til at smelte væk og pludselig er der intet tilbage, andet end et glinsende, opkogt ansigt. Men der findes heldigvis en løsning på problemet - nemlig den smarte setting spray.

Selv den bedste pudder kan ikke modvirke varme og at makeuppen stille og roligt smelter væk i takt med, at temperaturen stiger.

LÆS OGSÅ: Hold på makeuppen i varmen

Få makeuppen til at holde hele dagen med setting spray 

Skal du til en sommerfest, hvor du har brug for, at makeuppen holder, så kunne en løsning være en setting spray, som er sidste step, når du lægger makeup. Spray den hen over den færdige makeup og få fikseret makeuppen i mange timer.

Her er tre gode bud fra skønhedsredaktøren:

LÆS OGSÅ: 3 makeupfejl der gør dig ældre

Lang holdbarhed

PR

Formlen i denne spray siges at tilpasse sig efter temperaturen, så den er indstillet til at hjælpe din makeup med at overleve i tropisk varme og knastør kulde fra indendørs aircondition. Og alt det i op til 16 timer.
All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray, Urban Decay, 118 ml, 195 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 6 Beauty-Apps du bør kende

God på farten

PR

En forfriskende spray, der giver let fugt og fiksere din makeup. Størrelsen gør, at den er lige til at have i håndtasken.
Fix’ Make-Up, Clarins, 50 ml, 230 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: IN TESTER: 3-i-1 Rensevand

Mat finish

PR

Med denne makeup-fixerende spray kan du endda vælge mellem to varianter, en som giver mere glød og en som matterer huden. Den matterende er perfekt, hvis luften er meget fugtig og varm, eller du har tendens til en mere fedtet hud.
NYX Make Up Setting Spray, Matte Finish/Long Lasting MSS01, 60 ml, 89 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Bliv klar til strand og ferie

 

Læs mere om: