MAKEUP

Signe Molde: Derfor bruger jeg ingen skønhedsprodukter

En konsultation hos hudlægen satte en stopper for skønhedsrutinerne hos den smukke værtinde Signe Molde. Læs hvorfor her

Interview med Signe Molde

Det kræver sin kvinde at holde styr på både dommerpanel og sangere hver fredag aften i DRs "X Factor". Det klarer Signe Molde med imponerende overskud og ynde, samtidig med, at hun ser strålende lækker ud, med glat og fin hud.

Og selvom man kunne fristes til at tage for givet, at den kønne TV-værtinde, plejer sin flotte hud, så er sandheden faktisk det stik modsatte. Det afslører Signe Molde nu overfor IN.dk.

LÆS OGSÅ: Signe Molde: Jeg har det fint med at blive ældre

"Indtil for ét år siden rensede jeg min hud, brugte gode cremer og alt det der. Og så fik jeg udslæt lige pludselig, og gik derfor til en hudlæge, som sagde til mig; du gør alt for meget. Prøv at lade være med at gøre noget ved din hud i noget tid, så går det sikkert over. Og så holdt jeg op, og det forsvandt. Så det sidste års tid har jeg intet gjort, hvilket er rigtig fedt, for så bruger jeg hverken tid eller penge på skønhedsprodukter.Hvis jeg virkelig flotter mig, så vasker jeg mig med vand om aftenen, og jeg har en ansigtscreme fra apoteket, som jeg smører på, hvis jeg er knastør, nu hvor det er så koldt udenfor. Men ellers gør jeg ingenting," siger den smukke værtinde, Signe Molde.

Tiden bruger 35-årige Signe Molde i stedet med sine to døtre, Penny på seks og Evelyn på to år, som hun har med sin mand Peter Molde-Amelung. Og som de fleste forældre nok kan nikke genkendende til, så kan nattesøvn også sommetider være sparsom, når man har små børn.

"Jeg har ikke sover så meget i nat, du ved med børn, det kender man jo. Så da jeg vågnede i morges, så jeg så træt ud. Men make-up artisten, som sminker mig, her til X Factor, hun er simpelthen så god. Jeg er meget imponeret over, hvad hun kan," smiler Signe Molde og tilføjer:

"Når jeg ikke er på skærmen, så bruger jeg ikke så meget make-up. Og så er der heller ingen, der kan genkende mig, hehe."

LÆS OGSÅ: Meditation er bedre end ferie