MAKEUP

Sine Ginsborgs 9 genialle skønhedstricks

Makeupartist og indehaver af makeup-skole Sine Ginsberg, 46 år, springer træningen over, men betaler gerne, alt hvad hun har for velværebehandlinger, hvis hun tror på, det gør noget godt. Der er dog to ting, som hun inderligt fortryder, at hun valgte at bruge penge på, da hun var ung.

Makeupartist Sine Ginsborg deler sine skønhedsvaner, hvor hun springer træningen over, men til gengæld fokuserer på god mad, økologi, vitaminer, vand og masser af skønhedssøvn. 

SINE GINSBORGS SKØNHEDSVANER

Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?

Ikke ret meget. Jeg tager et hurtigt bad, og jeg sørger altid for at rense og fugte med øjencreme og ansigtscreme morgen og aften. Det kunne jeg ikke drømme om at springe over. Jeg træner ikke, men går meget op i mad, økologi og hvad jeg spiser. Det påvirker ens hud mere, end man tror, og jeg går enormt meget op i at pleje min hud både udefra og indefra.

Hvad er fast inventar på dit badeværelse?

Hvis det skal gå hurtigt om aftenen, bruger jeg Biodermas micellar water, som også er god til at fjerne makeup med. Jeg er vild med Kevin Murphys teksturspray, som fungerer som en tørshampoo til mit hår, og så er jeg afhængig af øjencreme. Opstrammende øjencremer interesserer mig ikke, jeg vil have en, der giver og holder fugten. Jeg har prøvet alt, og den bedste er Tromborgs. Til gengæld hader jeg at skinne på næsen, så jeg har i mange år brugt pudderfoundationen fra Mac i T-zonen.

- En eller to nætter om ugen bruger jeg Aesops nye natmaske, som er mega lækker, og jeg starter hver morgen med VitaDaily-kosttilskud, så jeg motiverer mig til at være sund resten af dagen. På hylden står også altid Estée Lauders Advanced Night Repair, som både min mor og min mormor brugte.

LÆS OGSÅ: Makeup uden kemi - 5 brands, du skal kende

Hvad er det dummeste, du har gjort ift. dit udseende?

Alle de år jeg tog solarium. Jeg var nærmest afhængig af det, og i dag forestiller jeg mig, at alt kunne være bedre, hvis jeg ikke havde gjort det. Og så var jeg så dum, at jeg røg i gamle dage. Fra jeg var 15 til 30, røg jeg så mange cigaretter, jeg kunne nå, og jeg synes, man kan se det på små linjer omkring mine læber.

Hvad gør du, hvis du skal være pæn i løbet af nul komma dut?

Tager mascara på. Det gør jeg ikke til hverdag, men det gør en kæmpe forskel. Min favorit er L’Oréals Volume Million Lashes, som giver både fylde og længde, den er mega holdbar og drysser ikke.

Billigste skønhedsfif?

Søvn og vand. Det har jeg altid sagt, det er kedeligt, men det er bare det, der virker. Jeg kan tydeligt se på min hud, når jeg har fået min søvn og drukket rigeligt.

LÆS OGSÅ: 12 tips til at lægge makeup på en moden hud

Hvilket produkt forstår du ikke?

- Skabeloner til øjenbryn. Det er umuligt, alle ansigter og bryn er forskellige, ingen almindelige mennesker kan finde ud af at bruge dem, og ingen af formerne passer perfekt til en.

Hvad vil du gerne lære din datter om skønhed og velvære?

Jeg vil gerne lære min guddatter at rense hud morgen og aften, og at makeup skal se let ud. Og så vil jeg lære hende at fremhæve de gode ting, så hun ligner sig selv på den allerbedste dag.

Hvornår har du (ikke) makeup på?

- Jeg bruger kun makeup, når jeg skal til noget makeup-relateret: Ud og tale om et produkt eller vise noget frem, og fester og nytårsaftener. Der tager jeg mascara og blush på, pudder i T-zonen, og jeg dækker, hvis jeg har urenheder, men ellers bruger jeg aldrig noget på huden.

LÆS OGSÅ: Kendte kvinder uden makeup, som inspirerer til at omfavne det naturlige look

Hvad går dit velværebudget til?

- Det eneste faste er, at jeg en gang om måneden får jeg en Phformula-ansigtbehandling hos Beauty Akademiet. Jeg har ikke noget budget, jeg betaler alt, hvad jeg har, hvis jeg tror på, at noget kan gøre noget godt for mig. For mig er det at prioritere velvære indeni og udenpå. Til gengæld er jeg ligeglad med en fed bil, og selv om jeg gerne bruger 100 kr. på ingefærshots, vil jeg gerne spare en krone på en liter mælk.