Lancôme Grandiôse mascara, 255 kr.
MAKEUP

Skab de perfekte vipper

Vi har alle vores små tricks i ærmet, når vi lægger mascara. Vores vipper skal være farvemættede, lange og adskilte, og alt fra sikkerhedsnåle til gamle mascarabørster kommer i brug for at skabe resultatet. Men en helt ny mascara revolutionerer nu både mascaraens arkitektur og vores måde at lægge den på - og resultatet er både holdbart og perfekt.

Det er et faktum, at mascara er langt de fleste kvinders foretrukne makeup og mange af os føler os nærmest nøgne, hvis vi ikke har fået den lagt inden vi forlader hjemmet. Og helt mærkeligt er det ikke, for en mascara åbner og markerer øjet og giver blikket intensitet og gør vores vipper fyldige, buede, lange og feminine. Og det vil vi jo gerne have.

Men til trods for, at der findes et hav af mascaraer på markedet, er det alligevel svært at finde én, der kan i mødekomme alle vores krav om især længde og fylde, længde og adskilte vippehår. Uden det tager en evighed. Dette betyder, at mange kvinder gør brug af alt fra nåle, lusekamme og forskellige mascarabørster for at få det perfekte resultat - alligevel kan det være svært at nå alle vipperne. Og det er der en grund til: Vores vipper gror nemlig i forskellige retninger, og der er stor forskel på de små inderste og yderste vippehår og de lange i midten. Hvis vi dog bare havde en mascara der kunne det hele, på den halve tid.

Se også: Få perfekte smokey eyes med Lancôme

Sådan en perfekt mascara er der mange varierede bud på. Små og store børster lover mirakler, men ofte er designet alligevel det samme, og vi står stadig og vender og drejer hånden for at ramme de rette vinkler til at farve vipperne. Eksperter fra Lancôme, der er nummer 1 på øjenmakeup i Danmark, har observeret forbrugere under makeupworkshops og identificeret deres behov. Nu udfordrer de markedet med den nye mascara, Grandiôse. Denne mascara har givet det klassiske lige skaft et blødt knæk som på en svanehals, og den ergonomiske form gør det muligt at nå alle vipper, korte som lange og i begge øjenkroge uden at plette, hverken på næsen, øjenlåget eller kinden. Med faste regelmæssige strøg og et let drej af børsten bliver vipperne perfekt farvet fra rod til spids, smukt curlede og adskilte, forlængede og med flot fyldig volumen. Symmetrisk og smukt på begge øjne! Resultatet er helt på højde med det, en rutineret makeupartist kan præstere - uden at tage meget af vores dyrebare tid. En helt ny mascara-æra er begyndt.

Se mere på www.mylancome.dk