MAKEUP

Skab selv looket: Caroline Daurs

Hun er tysk, hun er it-girl, hun er skønhedsblogger, og så er hun alle de store modehuses darling. Hendes 1,5 millioner følgere på Instagram ved, at hun også har god smag og masser af humor. Her får du tips til at skabe Caroline Daurs look.

Få Caroline Daurs look med disse tips:

ØJENSKYGGE

Les 4 Ombres, Chanel, 430 kr.Kan købes online HER 

Les 4 Ombres, Chanel, 430 kr.

Kan købes online HER 

 

Naturlige nuancer som forskellige toner af brun er og bliver gode farver på øjnene. Det klæder alle og er superlet at skabe dynamik, dybde og skygger med, uden at man ser for makeuppet ud.

Tip: For et blødt look brug brun øjenskygge under de nederste vipper i stedet for en eyeliner. Det kræver, at du har en god og lille makeupbørste.

FOUNDATION

Hydrating Complexion Perfector, Skin Feels Good, Lancôme, 265 kr.Kan købes online HER 

Hydrating Complexion Perfector, Skin Feels Good, Lancôme, 265 kr.

Kan købes online HER 

Det er individuelt, hvor meget foundation eller CC-cream huden har behov for. Vigtigst er, at du ikke dækker huden for meget. Hvis din foundation kommer til at ligge som et tæppe på huden, kommer du nemt til at se for gammel ud. Sørg for blot at dække ujævnheder og eventuel rødmen i huden.

Tip: For et let dække, bland da et par dråber foundation i din dagcreme, det giver en flot naturlig hud med en anelse glød.

BRYN

Brow Wow Defining Pencil, Marc Jacobs Beauty, 180 kr.Kan købes online HER 

Brow Wow Defining Pencil, Marc Jacobs Beauty, 180 kr.

Kan købes online HER 

Bryn har været i fokus de seneste sæsoner og er det fortsat. Naturlig, brede og markeret bryn er med til at definere dit look og ramme dit ansigt ind.

Tip: Børst dine bryn let opad − det åbner op for øjet, og du undgår, at dine bryn virker for tunge.

LÆS OGSÅ: De 7 typiske makeupfejl (og hvordan du undgår dem)

MASCARA

 

Lashes Extreme, Mac, 195 kr.Kan købes online HER 

Lashes Extreme, Mac, 195 kr.

Kan købes online HER 

Dit look forandres markant med mascara. De dramatiske, mørke vipper gør bare noget helt særligt for et udseende og gør øjene mere intense.

Tip: Har du svært ved at tage mascara på uden at det også ender på huden over øjet, så prøv at lægge spejlet i dit skød − på den måde kigger du automatisk ned, mens du stryger vipperne med mascarabørsten.

LÆBESTIFT

Rouge Pur Couture, YSL, 275 kr.Kan købes online HER 

Rouge Pur Couture, YSL, 275 kr.

Kan købes online HER 

Aldrig har læbestifter været så hotte, som nu og gennem de seneste sæsoner. Heldigvis har mange brands videreudviklet på læbestifterne, og i dag fås mange af dem med plejende ingredienser og har samme effekt som en læbepomade. 

Tip: Brug en lip liner − det tegner ikke kun læberne op, men sikrer også at læbestiften ikke siver ud i de små linjer vi med alderen får rundt om læberne.

BRONZING

 

Bronzing Powder, Nars, 315 kr.Kan købes online HER 

Bronzing Powder, Nars, 315 kr.

Kan købes online HER 

Bronzing powder er med til at give ansigtet form og fremhæver dine kindben. Læg den som en skygge lige under dine kindben, øverst på pandebenet og en anelse på næseryggen.

Tip: Pas på med at bruge bronzer på en meget lys hudtone − det kan komme til at ligne snavs. Nøjes i stedet med lidt blush, hvis din hud er meget lys. 

LÆS OGSÅ: 5 beauty-hacks, der får dig til at se skønnere ud