MAKEUP

SKØNHED | 5 forskellige slags blush - der kan løfte din makeup

Farve i kinderne er det sidste touch, der virkelig kan give din makeup et boost – om du vil have et friskt look, bronzet eller mere neutralt, er helt op til dit humør. IN har fundet 5 forskellige slags blush, så du kan få inspiration til, hvordan du kan give din makeup det sidste touch.

Der er en masse forskellige produkt typer på markedet, så det er bare at give sig i kast med farver og texture for at finde lige den blush, der passer til lige netop din hud og dit look. IN har fundet 5 forskellige slags blush, så du kan finde inspiration til, hvilken blush der passer til dig.

1 | Den økologiske multi-blush

RMS er lidt et kult mærke blandt makeupartister verden over, og det er ikke uden grund. De skønne cremede farver er super nemme at fordele på huden, og du kan både lave farven meget let eller helt kraftig. Produktet kan bruges til både kinder og læber, og det er altid rigtig fint at have en ”rød tråd” i sin makeup, så hvorfor ikke duppe resten af din blush på læberne? 

Foto: PR

RMS lip2cheek smile, 310 kr.
Købes online HER

 

2 | Cremet stick blush

De nye phyto-blush twist fra Sisley kommer i flere farver. Denne i farve hedder ’fushia’, og den giver dig et frisk pust, som efter en god løbetur i den danske blæst. Den cremede formel gør den let at påføre og samtidig er den nem at fordele, så der ingen kanter er, men blot den fine lyserøde æblekinder.

Foto: PR

Sisley Phyto-blush twist, 410 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Sådan vælger du den rette blush

3 | 2-i-1

Den nyeste blush/highlighter fra Tom Ford er simpelthen så smuk. Blushen er frisk ferskenfarvet og den lækre shiny highlighter giver det flotteste lys på kindbenene. Endnu bedre bliver det, hvis du blander de to farver, smiler godt igennem og lægger den highlightede blanding på æblekinden.

Foto: PR

Tom Ford Sheer Cheek duo, 485 kr.
Købes online HER

 

4 | En klassiker

Nars er også et makeup mærke, som er kendt og bruges hyppigt af makeupartister i hele verden. Denne blush hedder ’Orgasm’, den er superfin på de fleste hudtoner og giver en lækker friskhed, som både kan lægges midt på kinden eller trækkes lidt op ad kindbenet som en highlighter.

Foto: PR

Nars Orgasm, 240 kr.
Købes online HER

 

5 | En cremet blanding

Yves Saint Laurent har i foråret 2017 lanceret denne nye duo blush. En cremet blush, der er delt i to farver, som blandes og giver den fineste farve, som både kan bruges på kinderne og læberne. Blushen duppes på kinderne, og den overskydende farve duppes på dine læber.

Foto: PR

Yves Saint Laurent Kiss&Blush Stick, 255 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: VIDEOGUIDE | Sådan får du en forårsglød

Læs mere om: