MAKEUP

De bedste mascaraer i 2019

Det kan være svært at finde den perfekte mascara, som matcher dine behov. For hvad skal du vælge? Hvad end du har korte, lange eller sarte vipper, så kan du her finde 5 af de bedste mascaraer i 2019.

Mascara spiller en vigtig rolle, når det gælder om at live trætte øjne op. Bare nogle strejf på vipperne åbner øjet og giver et mere friskt udtryk. Her finder du 5 mascaraer til ethvert behov.

LÆS OGSÅ: 5 ting, der ødelægger dine øjenvipper

Top 5 over de bedste mascaraer i 2019

Der er et væld af lækre mascaraer på markedet, som alle lover, at du får LANGE og fyldige vipper. Her finder du 5 mascaraer, der rent faktisk holder, hvad de lover. Det er mascaraer indenfor alle kategorier, så du er i stand til at finde netop den mascara, der passer til dig.

Hvis du ikke er helt sikker på hvilken mascara, der passer til dit behov, kan du blive meget klogere lige her.

1. Mascara til lange vipper

Lancôme har alle dage været et af de førende skønhedsbrands på markedet. De har en helt særlig evne til at skabe nogle mascaraer, som kan give dine vipper et flot markeret look. Lancômes Grandiose mascara har et svajende børstehoved, og dermed er børstehårene i stand til at ramme alle vipper – selv de små inde ved øjnene.

Mascara, Lancôme, 259.95 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan finder du den rette foundation

2. Mascara til fine vipper

Hvis du har meget fine øjenvipper, kan du med fordel vælge en mascara, der har et smalt børstehoved. Det tynde børstehoved er genialt, hvis du har små, korte eller fine øjenvipper - og dermed har svært ved at nå helt ned til vippekanten. Denne mascara fra Elizabeth Arden kan give dine øjenvipper et flot look. Mascaraen er baseret på en speciel formel, som gør dine vipper længere!

Mascara, Elizabeth Arden, 239.95 kr. Kan købes online HER

3. Den budgetvenlige mascara

Denne mascara fra Max Factor har længe været en favorit blandt flere makeupartister. Mascaraen er baseret på en unik formel, som giver dine vipper et flot voluminøst look. Derudover skal du ikke være bange for, at den begynder at drysse i løbet af dagen. Denne mascara er en favorit – hver gang.

Mascara, Max Factor, 99.95 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan får du flotte vipper

4. Mascara til sarte øjne

Hvis du har sarte øjne, og derfor gerne vil undgå produkter med parfume, kan du med fordel vælge denne mascara fra Nilens Jord. Den klassiske mascara kan give dig fyldige og markerede vipper – og den har en helt særlig evne til at skille vipperne. Derudover indeholder den bl.a. D-vitamin, og derfor er den samtidig med til at pleje dine vipper.

Mascara, Nilens Jord, 149.95 kr. Kan købes online HER

5. Den gode vandfaste mascara

Hvis du dyrker meget sport, er det en god idé at anvende en vandfast mascara – på den måde bliver din øjenmakeup ikke tværet ud. Clinique er eksperter i at lave skånsomme makeupprodukter, og denne mascara er ingen undtagelse. Af den grund kan du trygt anvende mascaraen, hvis du har kontaktlinser. Denne Clinique mascara er ekstra langtidsholdbar, og du behøver derfor ikke at opfriske din mascara i løbet af dagen.

Vandfast mascara, Clinique, 194.95 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Find den rette øjenskygge til din øjenfarve

Læs mere om: