MAKEUP

SKØNHED | Få det bedste ud af din solpudder

Når det gælder om at lægge en naturlig makeup med et solkysset strejf, så er en solpudder din bedste ven. Her er tre gode tips til en smuk sommerhud med glød.

Find den rette farve
Som nybegynder med solpudder skal den ikke være mere end to toner mørkere end din egen hudfarve. På den måde kan du ikke gøre noget forkert, som ikke kan rettes op. De matte farver fungerer bedst, hvis du vil forme ansigtet, mens dem med shimmer er gode til at give lys og glød på toppen af kindbenene.

Kombineret mat og shimmer: Sun Glow, Sisley, 675 kr. Fås online HER 
Mat solpudder: Beached Bronzer, Urban Decay, 210 kr. Fås online HER 
Solpudder med shimmer: Sunset Bronze Prismatic Bronzing Powder, Elizabeth Arden, 325 kr. Fås online HER 

En blød pensel
En pensel til solpudder har ofte mere tætte hår og samler mere farve op, det betyder at du hurtigt kan få meget kulør. Vil du have et blødere resultat, så brug din blush pensel, som ikke har helt så tætte hår og fordeler farven lidt mere.
Real techniques Blush Brush, 96 kr. Fås online HER 

Læg den perfekt
En nem måde at lægge din solpudder på er at forme skyggen som et 3-tal på hver side af ansigtet. Start fra midt af panden og lad penslen køre ind på kindbenet og ned langs kæbelinjen. Husk at blende farven lidt ned af halsen for at udjævne farveforskelle. Har du håret sat op, så er det en god idé også at give nakken en smule solpudder.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Sådan vælger du den rette blush 

 

 

Læs mere om: