MAKEUP

SKØNHED | Foundation – den nye generation

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken foundation man skal vælge og hvilke behov, den enkelte foundation dækker – i ordets bogstaveligste forstand. Den nye generation af foundations er landet og her er fem nye, som hver især kan noget ganske særligt.

Foundation – den nye generation er landet

En foundation er ikke bare en foundation - det ved du i hvert fald, hvis du har prøvet én, som ikke har passet til din hud. Vil du have et helt naturligt look? Har du brug for mere dækkeevne? Eller er det vigtigste for dig, at der er fugt og pleje i din makeup?

Skønhedsredaktør Silke Grane har udvalgt fem af de bedste nye foundations - med hver sin egenskab.

SE OGSÅ: VIDEOGUIDE | Sådan lægger du den perfekte foundation

HØJ DÆKKEEVNE
Denne foundation tages op med en lille makeupsvamp fra en lille pude, som er vædet i foundation. Ét tryk på puden og du får en god mængde foundation, som rækker til det meste af ansigtet. Virkelig nemt!

Dækkeevnen er overraskende høj, samtidig med, at huden fremstår super lækker, jævn og med en satinagtig overflade.

Teint Idole Ultra Cushion, Lancôme, 335 kr. Refill koster 235 kr. Købes online HER

VÆGTLØS FØLELSE
Selvom denne foundation er flydende og cremet i konsistensen, så kan den ikke rigtigt mærkes på huden. Den giver masser af fugt og indeholder også La Mers ”Miracle Broth”, som regenererer og giver huden energi indefra.

Hudtonen og strukturen får en blødere overflade med masser af fornyet glød, mens dækkeevnen er let til medium og kan bygges op, hvis der er behov for det.

The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20, La Mer, 30 ml, 750 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: IN TESTER | Primer

MAT HUD
Denne foundation fungerer rigtig godt til normal og fedtet hud, da den absorberer overskydende fedt og efterlader huden helt mat.

Dækkeevnen er medium og den tryller porer til at være langt mindre synlige, hvilket giver huden en fin, jævn overflade.

Fit me! Matte and poreless foundation, Maybelline, 30 ml, 70 kr. Købes online HER

TIL DEN MODNE HUD
Vil du have pleje og makeup i ét, så er denne foundation helt perfekt til dig. Teksturen er let og flydende, hvilket gør den nem at fordele. Huden får med det samme en sund glød, dækkeevnen er medium, så huden ser ensartet og strålende ud.

Denne foundation indeholder bl.a. antioxidanter og vitamin C, som styrker og beskytter huden. Et ekstra plus er den høje SPF 30, som hjælper med at holde rynkerne væk.

Prevage Anti-aging Foundation SPF 30, Elizabeth Arden, 30 ml, 450 kr. Købes online HER

TO I ÉN
Ønsker du en høj dækkeevne er denne nye foundation fra svenske Isadora et godt bud. Konsistensen er ret tyk og cremet og man kan med det samme fornemme det høje indhold af pigmenter som gør, at alle ujævnheder, pigmentpletter og rødme bliver dækket fuldstændig. Den kan også bruges som concealer under øjnene og har en langtidsholdbar effekt. Finishen er ikke for mat, så resultatet er stadigvæk naturligt.

Cover Up Foundation & Concealer, Isadora, 35 ml, 149 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Den bedste pleje til din vinterhud