MAKEUP

SKØNHED | Læbestiften du bare må have fat i dette forår

Farven lyserød og nuancer af lyserød, også den helt bubblegum lyserøde nuance, er forårets hotteste farve til læberne. Men bare rolig der er også lyserøde nuancer, som ikke er helt så skrappe. INs skønhedsekspert, Silke Grane, har udvalgt fem af de smukkeste lyserøde læbestifter til dig.

Det er ikke til at komme udenom den lyserøde i hverken tøj eller makeup dette forår. Den lyserøde farve skal nemlig tilbage på læberne enten som læbestift, lipgloss eller bare en farvet læbepomade.

Mat og flydende
Det matte look er stadigvæk hot. Læbefarven fra Revlon tilfører læberne en intens matte farve, og er særligt god, hvis du ønsker matte læber uden en tør fornemmelse.

Den naturlige
Vil du helst have et helt naturligt look, så er en læbepomade med lidt farve et godt alternativ. Den søde Goji læbepomade fra Sephora dufter frugtig og giver et meget diskret strejf farve på trods af, at farven ser lidt kraftig ud.

Pleje og farve
Hvis du ikke er til et fuldt dækkende resultat på læberne, så er den fugtgivende læbestift fra Chanel perfekt til dig. Den er nemlig en mellemting mellem en lipgloss, som giver en fin glans, og semitransparent farve.

Farven til de fleste
Den lyserøde farve klæder de fleste, det synes vi i hvert fald her på redaktionen. Den lyserøde læbestift fra Mac er cremet og ligger sig på læberne som klassisk læbestift, hverken for mat eller for skinnende.

Sød lipgloss
De matte læber har været populære længe, men lipglossen synes at komme tilbage nu i hvert fald, hvis man kigger på de store kosmetikhuse. Vi er vilde med de søde Juicy Shakers, som skal rystes inden brug og duppes på læberne med den lille skumapplikator. Og resultatet er friske, blanke forårslæber.

Shop din farve i galleriet nedenfor:

Læbestiften i dette forår | SKØNHED

LÆS OGSÅ: LÆBESTIFT | Farven alle vil have på læberne