MAKEUP

Skønhedsredaktørens favorit | Den magiske rynkeudvisker

Kan det lade sig gøre at fjerne rynker ved hjælp af en lille rynkeudvisker? Skønhedsredaktør Silke Grane har testet et produkt, der vitterligt kan trylle de små linjer væk i et snuptag.

Tryl din rynker mindre synlige

Skønhedsredaktør Silke Grane lært én vigtig ting efter mange års erfaring i skønhedsbranchen, nemlig at rynkerne er kommet for at blive – medmindre man selvfølgelig vælger botox eller restylane. Men er du ikke til det, så er der faktisk kommet en lille hjælper på markedet, der alligevel kan gøre en forskel.

Jeg har for længst sluttet fred med mine linjer og rynker, men tester stadigvæk glædeligt et hav af produkter mod linjer og rynker. Og lad mig slå det fast, ingen produkter kan fjerne rynkerne. Punktum! Men du kan holde dem nede, sinke ældningsprocessen og gøre noget ud af din hudpleje for at holde huden så glat og pæn som muligt. Der findes primere, der kan udglatte overfladen (og de virker også rigtig godt) og nu er der kommet denne lille, farveløse stick, som visker rynkerne synligt ud. Den skal bruges inden din makeup, men ovenpå din dagcreme.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Alt-i-én læbepomade

Formlen indeholder et lysreflekterende pudder, som optisk får små rynker til at forsvinde. Sticken kan ikke gøre det med store, dybe furer, men de kan stadigvæk synes mindre. Den sørger også for, at huden ikke skinner og suger overskydende olie op fra huden. Den bedste og mest overbevisende måde at se forskellen på, er at prøve den ene side af ansigtet. Effekten kan godt forsvinde lidt i løbet af dagen, men heldigvis er stick’en ikke større, end at du kan have den i håndtasken og touche op. Jeg er i hvert fald fan! 

Instant Confidence Stick, Bobbi Brown, 330 kr.
Fås online HER