MAKEUP

Skønhedsredaktørens favorit | Glødende highlighter

Er din hud lidt mat og træt at se på? Så fortvivl ej, der er masser af gode ting du kan gøre for, at få din hud til at stråle igen. Denne highlighter kan gøre en forskel i et snuptag.

Highlighter, der giver din hud fornyet glød

INs skønhedsredaktør Silke Grane har fundet sin favorit denne uge. En highlighter, der giver din kedelige vinterhud nyt liv i et snuptag! Læs Silkes erfaringer og råd til produktet her.

Jeg ved godt, at jeg har skrevet om den mange gange – den glød, som alle gerne vil have i huden. Der er meget man kan gøre ved hjælp af god hudpleje, men har du brug for et ’her-og-nu-quick-fix’, så har jeg en favorit til lige netop dette.

LÆS OGSÅ: Redaktionen tester | Den bedste highlighter

Om efteråret har min hud tendens til at virke lidt mere kedelig og jeg skal bruge mere krudt på at pleje den med diverse ansigtsmasker, olier og cremer, så den kan bevare en sunde glød.

Men nogle morgener kan det alligevel ikke rigtig lykkedes med gløden - medmindre jeg snyder lidt. Jeg har prøvet rigtig mange highlighter-produkter og denne highlighter i pudderform er blevet en af mine ultimative favoritter.

Jeg er også glad for highlightere i cremede udgaver, men de fleste af disse har desværre en tendens til at forsvinde lidt i løbet af dagen.

Denne pudder-highlighter har et diskret, varmt guld-rosa-skær, som giver den flotteste glød på toppen af kindbenene. Og så er jeg vild med, at den ikke indeholder store glimmerpartikler, men blot giver et blidt skær på huden.

Dette er en rigtig god highlighter, hvis du er bange for at glimmeret sætter sig i linjerne i huden og blot ønsker et naturligt look.

Natural Highlighting Powder, Benecos, 75 kr. Købes online HER

TIP: Highlighteren kan placeres øverst på kindbenene, på næseryggen, på bryn-benet (lige under brynet på det øverste punkt), og i øjenkrogen ind mod næsen – alle de steder, du gerne vil fremhæve.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Den magiske rynkeudvisker