MAKEUP

Skønhedsredaktørens favorit | Gulddråber

Når arme og ben skal vises frem, gør det ikke noget, at det gøres med en smule glamour. I hvert fald ikke, hvis du spørger skønhedsredaktøren om hendes sommerfavorit til kroppen

Der findes mange skønne olier til kroppen, men 'Huile Prodigieuse Or' fra Nuxe, har alligevel fået en fast plads på mit badeværelse, da den har en særlig følelse af luksus og velvære.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Gør huden klar til solen

For mig er denne skønne kropsolie ensbetydende med sommer og sol, og jeg er trofast bruger af denne skønne kropsolie. Der er nemlig et eller andet over en hud, som har et flot skær på en lun sommeraften, som jeg får med olien. Den indeholder nemlig bittesmå guldpartikler, som lægger sig fint og diskret på huden og lader den glimte satinblødt.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | De bedste SOS-produkter til tørt hår

Jeg vild med, at det er en tørolie, hvilket betyder at jeg får den samme blødhedsfornemmelse som med en olie, men konsistensen fedter til gengæld ikke. Det gør, at den også kan bruges i håret og efterlader krop og hår med en helt igennem sommerlig duft, mens jeg drømmer mig til en ferie i St. Tropez.

Foto: PR

Huile Prodigieuse Or; Nuxe, 50 ml, 200 kr. Fås online HER