MAKEUP

Skønhedsredaktørens favorit | Let it glow, let it glow, let it glooow

Mangler du lige det sidste touch til dit nytårsaften outfit? I stedet for smykker eller tøj kan dette produkt måske gøre dit look endnu mere glamourøst.

Håret er sat, makeuppen lagt og outfittet er også på plads, men intet gør dit look mere fint end en hud, der stråler. Og det kan du gøre i et snuptag med denne palette til ansigt og krop.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Beauty-gadget til hårfjerning

For mig handler det ikke om at lægge mere makeup på, når jeg skal til fest, men at jeg får valgt nogle lidt andre produkter, end jeg bruger til dagligt. For eksempel bliver min bløde øjenskygge langs vippekanten skiftet ud med en flydende eyeliner, mens læberen får en mere intens farve end ellers.

Der er ikke meget, der skal til for at ændre udtrykket, men så er der også de mere usynlige effekter som måske ikke ses på samme måde en en læbestift, men bestemt gør en forskel. Nemlig en god highlighter, der får huden til at stråle. Derfor er jeg også ret vild med denne palette fra Urban Decay, som indeholder tre nye highlight-farver.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER
 

Foto: PR

Fra vestre er det farven Pyrite (gylden champagne), i midten ligger den stribede Oasis (marmoreret sølv og guld) og til højre Twilight (en lysende, blød ferskenfarvet nuance). Jeg har brugt alle tre nuancer på forskellige områder og tidspunkter. Den guldfarvede Pyrite kan faktisk også gå an til hverdag, da den nærmest er hudfarvet og giver en diskret, gylden glød til huden. Er du meget lys i huden, vil den marmorerede Oasis klæde din hud, da den er lidt mere kold i tonen og giver et sølvfarvet, næsten transparent skær til kindbenene. Mens den ferskenfarvede faktisk kan være rigtig fin på æblet af kinden og på selve kindbenet for en sund glød – og hvis du vil gå all in, så brug den sølvfarvede på toppen af kindbenet samtidig. Det giver den smukkeste hud til enhver fest.

Naked Illuminating Trio, Urban Decay, 295 kr.
Fås online HER


 

Læs mere om: