MAKEUP

Skønhedsredaktørens favorit | Magnetisk øjenskygge

Der findes mange flotte øjenskygger, men en enkelt øjenskygge har gjort et ganske særligt indtryk. Her er skønhedsredaktør Silke Granes favorit til et enkelt, men glamourøst og holdbart festlook til øjnene.

Metallisk, magnetisk øjenskygge

En øjenskygge med indbygget magnetisme? Det lyder måske lidt mærkeligt, men det er lige præcis, hvad denne øjenskygge fra MAC har.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | En øjenskygge der får øjnene til at stråle

Er du en skønhedsjunkie som mig, ved du, at de løse øjenskygger giver den smukkeste, skinnende øjenmakeup, men samtidig er det også et farligt legetøj, da øjenskyggen drysser og nemt kan lande på kinderne i stedet for på øjenlåget. Det har MAC nu rådet bod på med deres nye Spellbinder øjenskygger, som kan fås i otte glimtende nuancer, der alle er ladet med magnetisme. Det betyder, at den løse øjenskyggepudder bliver bundet sammen og ikke drysser ud af beholderen. Selve beholderen til øjenskyggen indeholder en magnet, der også sørger for, at de små guldstriber i øjenskyggen forbliver i nydelige ens striber.

LÆS OGSÅ: MAKEUP-GUIDE | 3 looks til fest 

Der er rigtig meget pigment i øjenskyggen, hvilket betyder, at du ikke behøver at bruge ret meget ad gangen og den lille guldstribe sørger for at farven changerer og fanger lyset på øjenlåget. Det giver en virkelig flot, blød og meget sofistikeret effekt. Min favorit er den brune øjenskygge (min favorit hedder Dynamically Charged), som en streg langs vippekanten. Og jeg tror aldrig, at så mange har kommenteret og komplimenteret denne lille detalje så meget som med denne øjenskygge. Selvom den holder rigtig godt i forhold til andre øjenskygger, er et godt tip at tage lidt primer på øjenlåget først, så er du sikret en endnu bedre holdbarhed.

Spellbinder, Dynamically Charged, Mac, 165 kr.
Kan købes online HER.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER