MAKEUP

Skønhedsredaktørens favorit | Mascaraen der sparer tid

Der skal ofte mange strøg med en mascara til før vipperne får længde og fylde. Men skønhedsredaktør Silke Grane har fundet en, som giver de flotteste vipper med kun to lag mascara.

INs skønhedsredaktør har fundet en mascara, hun er er blevet helt vild med, som du kan læse mere om herunder. 

Jeg har i mange år haft et bestemt mærke som favorit-mascaramærke, men nu har jeg opdaget en mascara, som både sparer tid, når jeg lægger makeup, men også giver de vipper jeg drømmer om.

Indrømmet så havde jeg aldrig hørt om denne mascara før, og da jeg sad til en præsentation med nogle nye Marc Jacobs produkter blev denne mascara nævnt som værende deres bestseller. Og så var nysgerrigheden vækket. Men da jeg først så børsten på denne mascara tænkte jeg, at den sikkert ville få mine vipper til at klumpe. Intet kunne være mere forkert. Allerede et enkelt lag mascara gav imponerende lange, flotte, separerede vipper – det er næsten på den lette, fjeragtige måde.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Alt i én-læbepomade

Mascaraen tørrer hurtigt, men ikke så hurtigt, at jeg ikke kan nå at lægge et lag mere på. Det andet lag giver vipperne en flot volumen, og stadigvæk ingen klumper. Men det vildeste er, at jeg derefter ikke behøver at lægge flere lag mascara. Vipperne er både lange, flotte og separerede uden, at jeg skulle bruge flere minutter på at lægge lag på lag mascara. Jeg er virkelig imponeret og kan kun anbefale denne mascara videre!

Velvet Noir Mascara, Marc Jacobs, 250 kr.
Fås online HER