Skønhedsfavoritter // November 2014

MAKEUP

Skønhedsredaktørens favorit: Metalliske tatoveringer

Det lille ekstra til festen! Pynt dine arme med en midlertidig tatovering i guld eller sølv... Vi var skeptiske, men er nu totalt overbevist! Se de smukke tatoveringer her.

Mange af os genkender midlertidige tatoveringer, enten fra vores barndom, eller egne børn. Men nu er de ikke længere kun for børn. Der findes et hav af motiver, og det sidste nye er metalliske tatoveringer i guld og sølv.

Se også: Gode fugtmasker til din sarte vinterhud

Vi på IN er overbevist, og vil ikke afvise at der til vores årlige julefrokost dukker lidt guld op på en arm eller to… Om de midlertidige tatoveringer siger skønhedsredaktøren:

Vi havde lidt debat på IN redaktionen omkring disse tatoveringsklistermærker, som kommes på præcis som dem, man kan finde i børnetyggegummi. Hvem henvender de sig til aldersmæssigt? Vi fandt i hvert fald ud af, at de faktisk rammer bredt. Både vores helt unge modeassistenter (i starten af 20'erne) og vores chefredaktør på 47 år, kunne finde på at bruge dem. Og nu sidder de såmænd også på min arm, nærmere betegnet håndleddet Jeg havde svært ved at vælge motiv, men jeg er ret vild med de små guldfjer - og det gode er, at de kan holde op til 6 dage.

Se det store udvalg HER.

I galleriet herunder kan du se flere af Silkes skønhedsfavoritter: