MAKEUP

Skønhedsredaktørens favorit | Tropisk glød

Hører du til dem, som savner lidt mere glød og glans på kinderne? Så kunne en cremet blush være løsningen til dig, læs her hvilken skønhedsredaktøren anbefaler.

Creme blush er ikke kun genial, hvis du har tør hud, men også rigtig god, hvis du vil give huden mere glød. Jeg ved godt, at nogle er lidt bange for at bruge den, men denne hører til de nemme, da farve og konsistens er helt perfekt.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit: Glød til kinderne

Jeg havde helt glemt denne fantastiske creme blush indtil for nylig, hvor jeg fik taget nogle nye billeder til IN. Makeupartisten tog den cremede blush’en frem og tryllede den smukkeste glød frem på min hud. Jeg har tidligere brugt den og elsker i det hele taget creme blush, fordi den netop kan give et helt andet skær til huden end en blush i pudderform.

På denne er farven fersken med et strejf af guld og så er den transparent og minder lidt om en blanding mellem en blush og en highlighter. Formlen er oliefri, så den føles ikke fedtet på huden og modsat andre creme blushes, forsvinder denne ikke i løbet af dagen.

Dækkeevnen er helt let, så huden stadigvæk skinner igennem - dette er muligvis grundet farven, hvis du vælger en mørkere, kan den også blive mere dækkende på huden. Så alt i alt er dette en god creme blush for nybegynder eller dig, som vil have et helt naturligt look.

Tip! Brug ringfingeren til at duppe blush’en på med, den er svagest og på den måde kan du nemmere styre farve og mængde.

Luminous Creme Blush, Tropical Glow, Youngblood, 260 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit: Glød i huden med Sensai