MAKEUP

Skønhedsredaktørens favorit | Vandfast mascara

Vandfast mascara har ikke verdens bedste ry, da de ofte har tendens til at udtørre vipperne og ender med at knække af. Men der findes alligevel nogle gode, her er skønhedsredaktørens egen favorit.

Mascara er nok dét skønhedsprodukt, jeg helst ikke vil være foruden – også når jeg skal på ferie. Her bliver den bare skiftet ud med en vandfast version. Dog er der langt imellem snapsene, for det er svært at finde en god vandfast mascara, der bliver siddende og ikke klumper.

LÆS OGSÅ: IN tester | Mascara der giver længde og fylde

Indrømmet, så bruger jeg kun vandfast mascara, når jeg skal på ferie. Grunden til det er, at jeg elsker at tage på solferier, hvor det er svært at holde mascaraen på plads. Varme, sol og badevandet gør sit for, at den ender mere på kinderne end på vipperne og da jeg helst ikke vil være helt uden, har jeg testet en del forskellige vandfaste mascaraer for at finde den helt rette.

LÆS OGSÅ: IN tester | Mascara

Diorshow Black Out: Vandfast mascaras undtagelse

Det er selve børsten og konsistensen af mascaraen, som gør denne vandfaste mascara rigtig god. Konsistensen er ikke for tør, som nogle vandfaste har tendens til, så den er nem at lægge på vipperne.

Børsten, som er spids i enden, sørger for at separere vipperne godt, så de bliver flotte og fyldige uden at klumpe sammen. Og med den tynde spids kan jeg nå selv de mindste vippehår i øjenkrogen.

Når den skal af igen, bruger jeg gerne en tofaset øjenmakeupfjerner (dem med olie man skal ryste), som er beregnet til vandfast mascara. Den er mere skånsom og gør, at jeg skal gnubbe minimalt for at få mascaraen af igen. Det hjælper også at lægge vatrondellen med øjenmakeupfjerneren på vipperen i 10 sekunder før man begynder at tage mascaraen af.

Tip! Det er en god idé at arbejde forholdsvist hurtigt med vandfast mascara generelt, da vipperne er sværere at forme på plads, når først mascaraen er tørret.

Køb Dior Diorshow Black Out Waterproof Mascara HER

LÆS OGSÅ: IN TESTER: 3-i-1 Rensevand