MAKEUP

Skønhedsredaktørens favoritter: En lille krukke glamour

Øjenmakeup med en let shimmer er både smuk og glamourøs. Desværre ender de ofte alle andre steder end dine øjenlåg. Men ikke dagens skønhedsfavorit fra Bobbi Brown, der bliver hvor den skal, hele natten!

Øjenskygger med shimmer giver dig et glamourøst og lækkert look, tilgengæld har mange af den type øjenskygger det med at stikke af ned over ansigtet, hvilket er mindre glam. INs skønhedsredaktør Silke grane har fundet en øjenskygge med let glimmer, der bliver hvor den skal... Om den siger Silke:

Der er intet bedre end en øjenskygge, der kan opgradere makeuppen på et øjeblik. Jeg har altid elsket glimmerøjenskygger, men glimmeret kan være svært at holde på øjenlågene. Det ender ofte i hele ansigtet og er svært at børste væk. Derfor har jeg også haft en langtids-kærlighedsforhold til Bobbi Browns holdbare cremeøjenskygge Metallic Long-Wear Cream Shadow, som jeg må give en anbefaling med på vejen. Min favorit farve er Brown Metal, som giver den smukkeste, guldbrune shimmereffekt til øjenlågene og bliver siddende hele dagen.

Køb den HER