MAKEUP

SMUKFEST | Beauty-streetstyle på Skanderborg

Lækkert hår, solbrun hud, farvede negle og store smil. Når der er Smukfest i Skanderborg, betyder det en masse smukke kvinder der er med på skønhedstendenserne. Se 19 af de skønneste kvinder her.

Skønne tendenser til Smukfest

Denne uge bringer på Skanderbog Festival – også under navnet ’Smukfest’. Det er ikke kun festivalspladsen, omringet af træer og idyl, der gør festivalen smuk – kvinderne man finder dansende og grinende til høj musik, er nogle af Danmarks smukkeste.

LÆS OGSÅ: SMUKFEST | 15 af Skanderborgs stilfulde kvinder

Perfekt hår, hatten som accessorie og farvefyldte negle, var nogle af de mest gennemtrængende tendenser på festivalen. 

Det lækre hår 
Afslappet strandhår med løse, pjuskede lokker med stærke referencer til 1970’erne, er den ideelle festivals frisure at gå efter. Løse krøller eller bølger i en let uglet og rodet struktur danner looket. Det kan give et poleret outfit lidt kant og tilføje noget råhed. Looket er sexet og casual at se på og fungerer både i langt og kort hår og passer perfekt med en rå læderjakke.

Lysende negle
Vores udvalgte kvinder giver stor inspiration til hvilke farver du kan lege med og kombinere. Farver på fingerspidserne giver dit look et ekstra pift og det er ingen hemmelighed at alt fra pastel til vilde koral farver gør dit sommer outfit en smule mere cool og personligt.

Hatten
Hatten er ikke blot til de dårlige hårdage eller for at få skygge fra den bagende sol. Den er essentiel når det gælder festivals sæsonen og der er ikke kun IT-girls og topmodeller der rocker det seje look. Hatten tilføjer noget råhed og coolness til vores kvinder og er den helt perfekte accessoires når du skal på festival.

Se de smukke kvinder i galleriet, som virkelig rockede disse tendenser.

SKØNHED | Street-style looks

LÆS OGSÅ: SMUKFEST | Flere velklædte kvinder på Skanderborg