MAKEUP

Snyd dine læber større med makeup

Du behøver heldigvis ikke lægge dig under kniven eller nålen for at få fyldigere og større læber. Du kan nemlig snyde dig til dem med et par enkle makeup-tricks. Og dem får du her!

Hvad er der med kvinder (og mænd) og store læber? Vi elsker voluminøse læber og de mange higer efter dem i en sådan grad, at de er villige til at lægge sig under kniven eller nålen for at få dem. Men det behøver du heldigvis ikke!

Der er nemlig flere forskellige måder at snyde læberne større på, uden at skulle ty til mere vedvarende og dyre midler, såsom restylane og botox.

LÆS OGSÅ: Sådan får du kysseklar læber

INs skønhedsekspert, Lene Huusmann, guider dig her til, hvordan du kan snyde dig til større og mere fyldige læber ved brug af den rette makeup.

Følg med her trin-for-trin, hvor INs skønhedsekspert guider til, hvordan du kan snyde dig til større og mere fyldige læber med makeup.

Fyldigere læber, trin for trin

Step 1 – Plump it up (valgfri)
En måde, du kan få større læber på, er ved at bruge en læbecreme (”lip plumper”), der stimulerer blodcirkulationen i dine læber og dermed giver dem et boost, så de ser fyldigere ud. Dior og Yves Saint Laurent har bl.a. lavet hver deres rigtig gode lip plumpers.

Step 2 – Lip liner
Fat din lip liner og tegn en anelse udenfor din naturlige læbes kant. Og husk, det er vitterligt kun en anelse, du skal tegne udenfor: kun ca. en millimeter. Hvis du overdriver for meget vil det se kunstigt ud. For et mere naturligt look, lad da stregen møde din naturlige læbekant ved mundvigen.

Step 3 – Læbestift
Udfyld læberne med en læbestift i en lys nuance. Når lyset reflekteres på overfalden ser læberne nemlig større ud.

Step 4 – Lysere på midten
Brug også gerne en smule lip gloss, en highligher eller en lysere nuance læbestift, end den du allerede har på, lige midt på trutmunden. Dette lille trick, vil snyde øjet til at tro, at læberne er fyldigere end de er.

Step 5 – Prikken over i’et
Kom ligeledes en smule highligter på amorbuen, det vil få også læberne til at synes større og trække opmærksomhed mod dem.

God fornøjelse!

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER