MAKEUP

Ugens udvalgte skønhedsfund | Bland din egen sommerglød

Sommergarderoben er fundet frem, men hudfarven minder mest af alt om papir. Kender du det? Så læs videre her, for INs skønhedsekspert Silke Grane anbefaler hendes favorit, når det gælder om at få en diskret, men lækker og gylden sommerglød.

Når man er helt hvid-bleg, kan det være en skræmmende tanke at gå i gang med en selvbruner. Men her er, ifølge INs skønhedsekspert, Silke Grane, det ultimative produkt, hvis du vil snyde dig til en let og fin sommerglød.

Sommerglød - men ikke for meget, tak

Jeg elsker foråret - og især at have bare arme og ben. Men når selvsamme skal luftes for første gang i forårssolen, kan det være en ret grænseoverskridende fornemmelse. Derfor er det heller ingen hemmelighed, at jeg nok har fået testet et par hundrede selvbrunere i min tid som skønhedsskribent.

Der er mange gode, men ingen af dem kan man selv justere farven på. Som regel er det sådan med en selvbruner, at farvestyrken er den samme for alle - uanset dit udgangspunkt. Dette har Clarins gjort noget ved, for med deres smarte selvbrunerdråber Radiance Plus Golden Glow Booster kan du nemlig selv bestemme hvor meget farve du vil have.

LÆS OGSÅ: Sådan kickstarter du din sommerglød

Du blander ganske enkelt cirka tre dråber (alt efter hvor lidt eller meget farve du ønsker) i din almindelige bodylotion og bruger det hele på kroppen. Farven er meget, meget diskret og for mit vedkommende kan jeg sagtens klare et par ekstra dråber uden at det gør noget. Kroppen får bare en fin, gylden glød, som kan bygges op over nogle dage.

Når du har opnået den ønskede farve, springer du over hver anden til tredje dag. Det bedste er, at det er så nemt at styre og heller ikke dufter slemt, som nogle selvbrunere gør. Har din egen bodylotion lidt duft, kan man stort set ikke dufte selvbrunerdråberne. Så dette er hermed min varmeste anbefaling til dig, der endnu ikke er sprunget ud i selvbruneruniverset.

Radiance Plus Golden Glow Booster Body, Clarins, 30 ml, 290 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: GUIDE | Den rette solcreme til dig