MAKEUP

Ugens udvalgte skønhedsfund | Foundation på en ny måde

En foundation som ligger nede i en pude? Er det bare endnu en salgsgimmick, eller fungerer den virkelig? Skønhedsekspert Silke Grane har testet en af dem, og her er hendes vurdering.

Er du på udkig efter en foundation, som ser naturlig ud, men som alligevel sørger for at gøre huden smuk og ensartet? Skønhedsekspert Silke Grane er i denne uge er faldet for en ganske særlig foundation.

Jeg har testet et hav af foundations og med alderen, er jeg blevet mere og mere kræsen, for min hud kræver lidt mere, og en foundation skal kunne klare en masse ting på én gang - men hele tiden med et naturligt resultat! Min krav til en foundation er, at det skal se naturligt ud, den må ikke være matterende, da den så fremhæver porer og rynker, den skal pleje, den skal dække, og den skal give en satin-agtig finish. Med andre ord huden skal være flot, uden at man se, at der er foundation på den.

LÆS OGSÅ: GUIDE | Har du også svært ved at finde en foundation, der passer?

Så jeg glædede mig til at prøve denne foundation fra Lancôme, som har en indbygget lille pude, der er fyldt med foundation. For at få produktet op, skal du presse den lille medfølgende svamp ned i puden, og du er klar til at lægge din foundation på huden. Jeg elsker konceptet med ikke at få foundation på fingrene, for selvom jeg vasker hænder bagefter, så ender noget af det ofte i håndklæderne efterfølgende - og det slipper jeg fuldstændig for her. Farven kan godt se lidt lysere ud i puden, end den er, men det kan du ikke regne med. Den rigtig farve ses først på svampen eller huden.

Teksturen er meget let, og den er forsvinder nærmest ind i huden, uden at den kan mærkes, overhovedet. Dækkeevnen er ligesom, den skal være, nemlig høj, men den kan ikke ses og falder bare ind i min egen hudtone. Og oven i købet har denne foundation en god holdbarhed, så jeg ikke behøver at friske den op i løbet af dagen, en spf 50 og er helt oliefri.

Teint Idole Ultra Cushion, Lancôme, 335 kr.
Fås online HER

Læs mere om: