MAKEUP

Ugens udvalgte skønhedsfund | Mat rød læbestift

En pangfarve på læberne kan pifte en diskret hverdagsmakeup op på ét sekund. INs skønhedsekspert, Silke Grane, er faldet for denne smukke læbestift, som passer perfekt til bleg vinterhud.

INs skønhedsekspert, Silke Grane, har udvalgt denne uges skønhedsprodukt, der matcher din blege vinterhud, og hvor du med simple strøg kan forvandle dit hverdagslook til en elegant aftenmakeup.

Læbestift fra Clinique

Nogle gange har jeg ikke lyst til at lægge den store, tunge makeup, hvis jeg skal ud en aften. Men mit trick er at bruge en strålende farve på læberne, som den effekt, der får mit look til at afvige - og det en sikker vinder hver gang!

Jeg har i mange år lagt fokus på øjnene, når jeg har lagt en aftenmakeup. Og dertil mener jeg, at læbefarven har været en diskret rosa eller nude nuance, hvilket er et look, som jeg virkelig elsker. Men jeg har oplevet, at så snart jeg bytter rundt og bruger en rød læbestift kombineret mascara og lækker hud, så får jeg faktisk mange flere komplimenter. Det er som om de røde læber gør noget helt andet for ens fremtoning, og man tiltrækker faktisk mere opmærksomhed. Det kræver selvfølgelig også, at man er i humør til røde læber. For de røde læber kræver lidt mere mod samt lyst til at blive set.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Læbestiften du bare må have fat i dette forår

For mig fungerer de røde læber også som en nem måde at trylle hverdagsmakeuppen om til en mere festlig makeup. Og endelig har jeg fundet farven, som passer perfekt til min blege vinterhud. Faktisk er det en flydende og mat læbestift, som lægges på som en lipgloss - men som derefter får en mat effekt.

Farven er dækkende blot med et enkelt lag og den indbyggede primer gør, at farven lægger sig flot og ensartet på læberne. Farven ’Ripe Pop’ er en klar, strålende rød med en snert rosa, som fungerer fint til en lys hud. Finishen er mat, hvilket giver den et virkelig cool og sofistikeret udtryk. En ekstra bonus er, at farven virkelig holder længe og ikke virker udtørende på læberne.

Foto: PR

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour and Primer, farve Ripe Pop, Clinique, 190 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: IN tester | Matte læber – og sådan gør du