MAKEUP

Ugens udvalgte skønhedsfund | Øjenskygge palette

Er du på udkig efter en ny øjenskygge, så anbefaler skønhedsekspert, Silke Grane, at tage et kig på den nye øjenskyggetrio fra Elizabeth Arden. Både konsistens og indpakningen kan nemlig noget helt særligt.

Øjenskygge trio fra Elizabeth Arden

Det er ikke kun en ny cool indpakning, som Elizabeth Ardens øjenskygger har fået. Du får også virkelig god kvalitet til en rimelig pris, når du køber de nye øjenskygger. Her kan du læse, hvorfor INs skønhedsekspert, Silke Grane, er så begejstret for de nye skygger.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Magnetisk øjenskygge

Det har taget Elizabeth Arden næsten to år at udvikle disse fine øjenskygger, som virkelige er noget af det lækreste, jeg længe har prøvet. Konsistensen på skyggerne er for det første ultrablød, nærmest lidt cremet, så du får masser af øjenskygge på penslen. Den drysser heller ikke over det hele, når du lægger den på øjnene, og derudover er der rigtig meget pigment i, så den farve du ser, er den farve du får.

Ofte er øjenskygge paletter sådan, at der altid er én eller to farver, som man ikke rigtig kommer til at bruge, men disse er brugervenlige i farverne og matcher hinanden, så de kan mikses og matches på kryds og tværs.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Makeup-produkter med flere funktioner

Jeg har haft svært ved at vælge mine favorit, da der er flere, som jeg godt kunne tænke mig. Men hvis jeg kun må vælge én, så ville det være den trio som hedder ”Not So Nude” med en blød brun perlemor, en sart rosa og en guld, som begge er med shimmer. Du kan også fugte din pensel lidt og bruge den brune farve som en fin eyeliner langs vippekanten.

Og nu til selve emballagen. Du skal købe en tom palette til, som kun koster 40 kr., men den ser super eksklusiv ud i mat sort med kliklåg, en lille applikator og det mest geniale - et almindeligt spejl og et forstørrende spejl i låget.

 

Foto: PR

Eye Shadow Trio, Not So Nude, Elizabeth Arden, 190 kr.
Købes online HER

Tom palette, Little Black Palette, Elizabeth Arden, 40 kr.
Købes online HER

Læs mere om: