MAKEUP

Victoria Beckham lancerer makeup-kollektion

Fodboldfrue, eks-popsild, designer, mor til fire og nu også makeup-guru. Alsidige Victoria Beckham sender senere på året en makeup-kollektion på gaden i samarbejde med Estée Lauder.

Der er sket meget, siden Victoria Beckham hoppede rundt i meget korte kjoler på alverdens scener som en femtedel af Spice Girls. Englænderen, der netop er fyldt 42 år, er for længst blevet anerkendt som designer, og nu er hun klar til at udvide sit mode-imperium med kosmetik.

LÆS OGSÅ: NYHED | Chanel lancerer en herreparfume – til kvinder

Sammen med Estée Lauder lancerer hun til september en makeup-kollektion, der bærer hendes navn. Og det er en drøm, der går i opfyldelse.

- Hele processen har været både inspirerende og lærerig … Det føles som det perfekte makeup-samarbejde for mig og mit mærke. Jeg har længe været fan af Estée Lauder som person og det stærke brand, hun har skabt, så jeg er glad for at kunne spille en lille rolle i hendes vision, fortæller den kommende makeup-designer.

Hos Estée Lauder er begejstringen ikke mindre.

- Victoria er en entreprenør efter Estée Lauders hoved. Hun har en lidenskab for skønhed, og vi er glade for at byde hende velkommen, siger Jane Hertzmark Hudis, direktør for Estée Lauder.

LÆS OGSÅ: 10 tips til at ældes med ynde

Estée Lauder har de senere år forsøgt at skabe en lidt yngre profil og dermed tiltrække nye kunder, blandt andet ved at bruge it-modellen Kendall Jenner i sine kampagner og samarbejde med skønhedsbloggere.

Og kosmetik-giganten, der har 60 år på bagen, er ikke den eneste, der mener, at det kan være vejen frem at samarbejde med kendte kvinder.

LVMH, som står bag blandt andet Louis Vuitton, har givet sangerinden Rihanna grønt lys til at skabe en hel makeup-kollektion i eget navn, og hos Urban Decay teaser man, at ’Orange is the New Black’-skuespilleren Ruby Rose ikke kun er hyret som model for det hippe makeup-mærke, men at samarbejdet fortsætter, når billederne er skudt.

LÆS OGSÅ: GUIDE | Har du også svært ved at finde en foundation, der passer?