MAKEUP

VIDEOGUIDE | Makeup fra dag til aften

Nogle gange skal man direkte fra arbejde til middag, fest eller en event, hvor man gerne vil se lidt mere festlig ud, end man gjorde på kontoret. Derfor giver IN dig små tips og tricks til, hvordan du kan pifte din makeup op fra dag til aftenen.

Makeup-forvandling fra dag til aften

Skal du direkte fra arbejde til middag, en fest eller anden begivenhed, kan der til tider være behov for at friske makeuppen op med lidt mere farve, intensitet eller drama, end den havde foran computerskærmen på kontoret.

Det er dog sjældent, at man har hele sin kosmetikpung med sig i tasken – men heldigvis, skal der ikke mere til end få produkter, der kan pifte din makeup op, så du bliver tryllet lidt ekstra festlig og lækker til aftenen.

LÆS OGSÅ: ‘NO MAKEUP-MAKEUP' | Det neutrale look er in

Læs guiden her til, hvordan du pifter din dagsmakeup op til aftenbrug, og se videoguiden nederst i artiklen:

LÆBESTIFT

Et hvert look kan piftes op med en god læbestift. Hvis du bruger nude eller slet ingen læbestift om dagen, vil du være ekstra festlig at se på, med en stærk farve på læberne om aftenen.

En frisk rød eller mørk bordeaux kan gøre dig klar til aftenen i et snuptag. Vælg en farve, som er let at tage på, har en god holdbarhed, og som ikke behøver at blive frisket op i løbet af aftenen.

Foto: PR

Brug eksempelvis denne læbestift, som anvendes i videoguiden nederst i artiklen: Audacious Lipstick Rita, Nars, 240 kr. Kan købes online HER

ØJENSKYGGE

Man har sjældent en hel pallette af øjenskygger i håndtasken – og slet ikke makeuppensler! Du kan derfor nøjes med at have en enkelt af dine favoritfarver med i din taske. Den fylder ingenting og du kan nemt og hurtigt drage mere fokus til dine øjne med lidt sofistikeret glimmer og farve.

Brug pege- eller ringefingeren som applikator og dup øjenskyggen på dit øjenlåg. Hvis du vil skabe dybde i øjet, påfør resterne fra din finger under øjet. Sådan skaber du et mere festligt look med fokus på dine øjne.

Foto: PR

Brug eksempelvis denne øjenskygge, som anvendes i videoguiden nederst i artiklen: Botanical Color Eyeshadow 31 Brun Acajou Nacré, Yves Rocher, 80 kr. Kan købes online HER

HIGHLIGHTER

Du skal altid have et spejl i tasken, specielt hvis du ønsker at friske din makeup op på vej ud af døren eller på farten. Hvorfor så ikke have en highlighter og et spejl i ét og samme produkt? Du kan give en trist hud, der måske har siddet en time eller to for længe på job, en glød og shine lynhurtigt!

Læg highlighteren på det øverste af dine kindben og langs næseryggen - og for at friske øjnene op, put da lidt highlighter i inderste øjenkrog.

Foto: PR

Brug eksempelvis denne highlighter, som anvendes i videoguiden nederst i artiklen: Pure Color Shimmer Powder Sultry Glow, Estée Lauder, 350 kr. Kan købes online HER

Se hele videoguiden her: 

LÆS OGSÅ: De kendtes makeup katastrofer i 2016 - disse looks vil vi ikke tage med i det nye år!