MAKEUP

VIDEOGUIDE | Minimér små rynker og trætte øjne

Kender du det, når man er træt mandag morgen – og ens øjne ser gamle og tunge ud? IN guider dig til 3 simple produkter, som kan minimere dine rynker og linjer, og få trætte øjne til at se friske ud. Se vores video-guide og følg med step-by-step lige her.

Stress, lange arbejdsdage og mangel på søvn – listen er lang, over grunde til, at vi får rynker, fine linjer og trætte øjne. Erfaringslinjer, der kommer naturligt med alderen skal prises - men trætte øjne, der får os til at se uoplagte ud, må gerne ’snydes’ væk.

Med disse 3 simple produkter kan du let minimere små rynker og trætte øjne.
Følg step-by-step guiden her og se videoen nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Puden, der mindsker rynker

Step 1 | Det magiske viskelæder mod rynker

Dette vi blive din bedste ven, når det kommer til at udviske fine linjer og rynker på et enkelt øjeblik. Den bruges efter din øjencreme og før din concealer. Du stryger den blot under øjnene, før du lægger din makeup – så får du en fin og glat hud med tydeligt minimerede rynker! Huden bliver smuk, glat og mat.

Instant Confidence Stick, Bobbi Brown, 330 kr.
Købes online HER

Step 2 | Friske og udhvilede øjne

Nogle gange er en concealer altså bare ikke nok! Påfør denne highlighter under øjnene og blend med din finger, før du påfører din concealer. Du vil med det samme opleve et mere opløftet og yngre look, som vil få dine øjne til at se meget mere friske ud. Hvis du har brug for et ekstra pift, så brug highlighteren i øjenkrogen, ved øjets inderste kant og lige under øjenbrynet. Det vil på den måde ligne, at du har fået minimum 10 timers søvn den nat!

 

Concealer Highlighter Photo Op Under Eye Brightener, Smashbox, 160 kr.
Købes online HER

Step 3 | Væk med mørke rander

Glem alt om trætte øjne med mørke rander. Med denne vandfaste og fugtgivende concealer får du en holdbar og jævn dækning af dine mørke rander. Samtidig har denne concealer lysreflekterende pigmenter i sig, som gør, at den vil lysne dine trætte øjne ekstra op og give dig et frisk look hele dagen lang.

Studie Skin 24 Hour Waterproof Concealer, Smashbox, 175 kr.
Købes online HER

Step 4 | Blend godt igennem

Ved næste step tager du fat i din lille beautyblender og dupper din concealer ud, så den blender perfekt med resten af din makeup. Voila! Pist væk er trætte øjne og små rynker.

 

Original Purple, Beautyblender, 160 kr.
Købes online HER (sponsoreret link)

Psst... beautyblenderen kan bruges til meget mere, se eksempelvis her: VIDEOGUIDE | Sådan giver du din vinterhud glød og kulør

Se videoen her, hvor skønhedsskribent Mia Due viser denne guide på skønhedsekspert Silke Grane:

LÆS OGSÅ: Ugens udvalgte skønhedsfund | Farvel til mørke rande under øjnene