MAKEUP

VIDEOGUIDE | Nytårs makeup-look

Ingen nytår uden den perfekte makeup! IN’s skønhedsskribent Mia Due, guider dig til smukke kunstige vipper og et glitrende smokey eye - perfekt til årets sidste dag!

Den festlige makeup til nytår

Nytår byder på massere af fest og champagne - så hvorfor ikke pifte din makeup op med fest og glitter? Her kan du lære, hvordan du laver et flot smokey eye og påfører smukke falske vipper til et dramatisk og festligt look.

LÆS OGSÅ: VIDEOGUIDE | Den perfekte makeup til fest

Læs step-by-step guiden her og se videoguiden nederst i artiklen:

1 | Foundation

For en let dækkende foundation, men samtidig en lækker glød, der kan få selv den trætteste vinterhud til at se frisk og strålende ud, har jeg brugt denne foundation.

Den kommer i børste-form så man klikker blot på applikatoren og så vil den rette mængde foundation komme ud - let og simpelt og helt klart en ny favorit, som er genial på farten eller som touch up i løbet af aftenen!

Light Expert Click Brush Foundation, By Terry hos Sephora, 585 kr. Købes online HER

2 | Contouring

En cremecontour er tydeligvis – cremet, og kan derfor bruges både med fingre, pensel eller svamp når du påfører den. Den kan se kraftig ud når du putter den på huden, da den er meget pigmenteret, men så længe du blender den godt ud i huden, opnår du et fint resultat.

Påfør den mørke nuance under dine kindben, minimum 2 fingerbredde væk fra mundvigen, på hver side af din næseryg for at slanke næsen, og langs din hårgrænse i panden for at ændre din ansigtsform.
Dette produkt er smart, da der både er en mørk contour i den ene ende og en highlighter til lysning i den anden ende.
Læs eller se vores contouring guide HER

Sculpting Duo, Nars hos Sephora, 320 kr. Købes online HER

3 | Øjenlågs primer

For at din øjenmakeup gerne skal holde hele aftenen og ikke lægger sig i kager eller i dine øjenlågs folder, kan du bruge en primer.

Denne primer sørger for, at din øjenskygge, eyeliner eller hvad end du putter på øjnene, er nemmere at påføre og ikke forsvinder i løbet af natten.

Eyeshadow Primer Potion, Urban Decay, 155 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: De fandt hinanden og de gik fra hinanden i 2017

4 | Øjenskygge

1.      Læg en base på hele øjenlåget med en neutral farve

2.      Læg en øjenskygge som er ca. 2-3 toner mørkere end din egen hudfarve på hele øjenlåget og op til din udhuling i øjet, altså hvor dit øjenlåg stopper (globelinjen)

3.      Brug en smallere børste til at lægge en endnu mørkere farve efter eget valg i udhulingen af dit øjenlåg og ned til din yderste vippekant, så det ligner en trekant

4.      Fyld trekanten ud med din valgte øjenskygge

5.      Læg samme øjenskygge langs din vippekant under øjet for at indramme dit øje

6.      Tag en ren øjenskyggebørste og blend hele din øjenskygge sammen, så der ikke er nogle kanter eller hårde overgange

7.      Hvis du har lyst, kan du vælge en farve med lidt glimmer i og dup det forsigtigt på hele dit øjenlåg - så er der ekstra knald på fest-makeuppen!

Eye Color Wonder Bar, Isa Dora, 225 kr. Købes online HER

5 | Vipper

Det er vigtigt, at du sørger for, at dine øjenlåg er helt tørre og at din øjenskygge er blendet godt, inden du påfører dine falske vipper, så de kan sidde godt fast.

Disse vipper er nogle af mine yndlings, da de ser utroligt naturlige ud - men med et dramatisk look. Vipperne er lavet af falsk minkhår, som gør at de er bløde og fine at se på - og derfor ikke virker kunstige!

1.      Tjek bredden på dine falske vipper - om de passer til din vippekant på øjenlåget - hvis ikke, så klip forsigtigt lidt af, så de passer til dit øje. Det er vigtigt, at du klipper af i den yderste kant, hvor vipperne er længst!

2.      Brug den medfølgende lim og påfør langs kanten af dine kunstige vipper

3.      Lad dem tørre i ca. 8-10 sek. inden du placerer dem langs din egen vippekant

4.      Brug evt. en pincet til at påføre dine vipper med, hvis du føler dine fingre er for store

5.      Så snart dine falske vipper er fastgjort, så kig ind i spejlet for at se om de sidder helt tæt på din egen vippekant.

6.      Hvis de sidder lidt fra, så pres dem forsigtigt helt ind til rødderne af dine vipper.

7.      Lad dem tørre og voila!

Faux Mink Kollektion, Monroe, Duff Lashes, 180 kr. Købes online HER

6 | Mascara

Når du bruger falske vipper, er det en god idé, at få dine egne vipper til at blende sammen med de kunstige. Dette giver et mere naturligt look og får dine øjne til at være endnu mere dramatiske. Brug en mascara, der ikke klumper og som giver lange fine vipper, der kan blende sammen med dine påsatte vipper.

Volume Million Lashes Fatale, L’Oreal Paris, 140 kr. Købes online HER

7 | Highlighter

Hvis du skal have din hud til at stråle med den helt rigtige glød, så selv den mest trætte og grå vinterhud virker frisk og sund, kan du bruge en highlighter.

Dette er en af mine nye favoritter, som består af de fineste glødende farver. Påfør lidt på det øverste af dine kindben, i krogen af dine øjne, langs næseryggen og ved din amorbue på overlæben.

C Pop Collection Face Palette Becca x Jaclyn Hill hos Sephora, 440 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: 9 ting, du sagtens kan slippe af sted med til nytårsfesten