MAKEUP

VIDEOGUIDE | Sådan får du en forårsglød

Synes du også din hud ser kedelig og bleg ud? INs skønhedsskribent, Mia Due, guider til, hvordan du med få simple steps kan skabe den helt perfekte forårsglød i din hud!

Man kan godt blive træt af at se på sin blege vinterhud og drømme om en mørkere nuance med mere glød og liv. Men hvordan får man lige det? En direkte overgang fra den blege fine vinterhud til en mere olivenfarvet sommerhud kan føles besværlig.

IN guider dig her til, hvordan du kan skabe en fin glød i din hud - der ser naturlig og smuk ud. Læs step-by-step guiden her, eller se videoen nederst i artiklen:

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 6 DIY ansigtsmasker med honning

1. Den perfekte base

Bland en vandbaseret foundation sammen med den lysreflekterende BB-cream. Den fine foundation har en utroligt let og gennemsigtig konsistens og farve, som blot giver din hud en jævn og ensfarvet nuance, hvortil BB-cremen giver din hud den helt perfekte glød.
 

Foto: PR

Capture The Light BB Cream, Vita Liberata, 275 kr.
Købes online HER

Foto: PR

Water Blend, Make Up For Ever hos Sephora, 302 kr.
Købes online HER

2. En dyb glød

Dup lidt glød med denne cremebaserede bronze-highlighter på det nederste af kindbenene, tippen af næsen og i hårgrænsen. Med bronzeren får du en lækker solglød, der bliver reflekteret smukt i solen, og som skaber dybde og nuance i huden.

Foto: PR

Amber Gold Butter Bronze, & Other Stories, 150 kr.
Købes online HER

3. Highlighteren

Denne nye highlighter er helt genial – den er nemlig mat. Det betyder, at du undgår at ligne en diskokugle, men i stedet får et diskret skær på dine kindben. Den har lyserøde undernuancer, som gør, at du ser frisk ud, så overgangen fra vinter til forår er fin og simpel.

Foto: PR

Shy Beam Matte Liquid Highlighter, Benefit, 182 kr.
Købes online HER

4. Peachy kinder

Rigtige forårskinder har brug for en lidt girly glød. Med lidt blush på æblekinderne kan du hurtigt forvandle dit ansigt til at se mere frisk og sundt ud. Denne farve har en let shimmer-effekt, hvilket giver den helt rigtige og fine forårsglød.

Foto: PR

Blush Bumby Ride, Nars hos Sephora, 210 kr.
Købes online HER

5. Holdbar farve

Hvis du gerne vil have en permanent glød og farve, kan du afslutte med denne solskinspudder fra Vita Liberata. Den opbygger nemlig din glød og farve alt efter, hvor ofte du bruger den. Så overgangen fra en bleg vinterhud til en glødende forårsnuance kan let opnås ved et par enkle strøj med denne pudder.

Foto: PR

Trystal Minerals, Vita Liberata, 375 kr.
Købes online HER

Se hele videoguiden her:

LÆS OGSÅ: VIDEOGUIDE | Makeup fra dag til aften