MAKEUP

Vippeserum | IN TESTER

Der er ikke noget mere smukt og feminint end lange, buede øjenvipper. Hvis du ikke fra naturens side er udstyret med dem, er der hjælp at hente. IN har testet vippeserum, så du kan få hjælp til at vælge din favorit.

Hvad er vippeserum?

Vippeserum er et serum, der plejer sine øjenvippehår og samtidig får dem til at vokse sig lange, volumiøse og stærke. Serummet er lavet af aktive ingredienser, der forbedrer vippernes tilstand og stimulerer væksten – uanset om man ønsker tykkere, længere eller flere vipper.

Sådan bruger du vippeserum

Applikatoren er som den du anvender, når du bruger en flydende eyeliner - langs vippekanten hen ad øjenlåget. Vippeserummet er gennemsigtigt og letflydende. Serummet bruges på afrenset hud langs øverste vippekant en-to gange om dagen – gerne lige før sengetid.

Du kan både anvende vippeserum på de øvre og de nedre vipper - pas dog på, at du ikke kommer til at få serummet i øjnene. Skyld godt med vand, hvis du gør, da det godt kan irritere øjet.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Hvis du tager vippeserum på om morgenen, inden du lægger din makeup, så lad den gerne tørre i ca. 5 minutter før du tager din makeup på.

Når først du oplever en forskel i dine vipper, kan du begynde at kun bruge serummet hver 3-4. dag. Når du stopper helt med at bruge det, sker der ikke andet, end at dine vipper langsomt vender tilbage til deres normale stadie.

Et andet godt tip er at anvende oliefri makeupfjerner og creme, da olien ellers vil ligge sig som en hinde på huden og dermed kan den forhindre vippeserummet i at trænge ordentligt ind i huden.  

LÆS OGSÅ: 6 gode råd til flotte øjenvipper

Se resultatet af den store vippeserum-test her i galleriet:

IN TESTER VIPPESERUM

LÆS OGSÅ: Sådan får du flotte vipper, når det er varmt