SKØNHED

Marie Thomsens 9 skønhedstricks

Yoga derhjemme giver den 40-årige hår- og makeupartist mere velvære end at stå længe på badeværelset, og så synes hun, at makeup skal forskønne – ikke dække.

For hår- og makeupartist Marie Thomsen giver en tur på yogamåtten mere velvære end tiden på badeværelset. Men hun har nu alligvel nogle cremer og rutiner, som hun sværger for og deler med os lige her. 

Marie Thomsens skønhedsvaner

Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?

- Jeg er god ved min hud hver dag ved at rense, vaske og give den masser af fugt. Et par gange om ugen giver jeg en peelingmaske og en fugtmaske, det er som at få en ansigtsbehandling. Jeg vasker hår et par gange om ugen og dyrker yoga, gerne via appen Yoga Studio, som jeg har brugt i mange år. I gode perioder er det hver dag – det giver mere velvære for mig end at bruge tiden på badeværelset.

Hvad er fast inventar på dit badeværelse?

- Love-fugtmisten fra Karmameju bruger jeg efter afrens og oven på makeup, og altid serum, gerne fra Mario Badescu og Bioeffect. Olien fra Rudolph Care er jeg også glad for. Jeg kan godt lide produkter, der er fede og virkelig giver næring. Derfor kan jeg også godt lide cremen Skin Food fra Weleda, som jeg er vokset op med. Om natten bruger jeg en creme fra Ole Henriksen, og hver dag året rundt solcreme med solfaktor 50 fra Kiehl’s. Min hovedbund har tendens til at blive tør, så jeg bruger Davines’ Calming Shampoo. Jeg har ikke så langt hår, og jeg bruger ikke yderligere pleje, for det tager strukturen i mit fine hår.

Hvad er det dummeste, du har gjort ift. dit udseende?

- Jeg har fra naturens side ikke ret meget øjenbryn, og at jeg som teenager i 90’erne plukkede dem har ikke gjort det bedre. Jeg har også nogle tatoveringer, jeg ikke havde valgt i dag, bl.a. en stor en på hoften. Jeg tænker ikke over det til dagligt, og sådan var vi nok mange, der var lidt for vilde dengang.

Hvad gør du, hvis du skal være pæn i løbet af nul komma dut?

- Læbepomade, bukker håret et par gange med fladejern, bukker vipperne. Og så på med Macs Extended Play-mascara, blush fra Glossier og highlighter på kindben, amorbuen og ned langs næsen.

LÆS OGSÅ: Sine Ginsborgs skønhedsvaner

Billigste skønhedsfif?

- Sov otte timer og dyrk motion, det er gratis! Når du sveder lidt, kan du se det på huden, som også får glød. Og så masser af fugt og læbepomade, som du også sagtens kan bruge på kindbenene. Jeg har en læbepomade i hver jakkelomme.

Hvilket produkt forstår du ikke?

- Ekstremt dækkende foundation, man kan se på huden, synes jeg er noget af det værste. Folk er meget flottere uden.

Hvad vil du gerne lære din datter om skønhed og velvære?

- At man ikke skal se ud på en bestemt måde, og at det ikke kun handler om udseende, men alt det, der er indeni. Det og en sund livsstil er det bedste, jeg kan give hende.

Hvornår har du (ikke) makeup på?

- Jeg kan sagtens tage på arbejde uden makeup, men hvis jeg skal ud, tager jeg som regel lidt på – hvad jeg har tid og lyst til. Op ad dagen, når morgenens glød fra rens og pleje falmer lidt, tager jeg ofte lidt mascara og highlighter på.

Hvad går dit velværebudget til? Og hvad er dit budget?

- Jeg er heldig, at jeg gennem mit arbejde får mange produkter, så jeg bruger mest kun penge på en deodorant, yoga, frisør eller en spadag med en veninde. Til gengæld overvejer jeg at få laserbehandlet nogle bittesmå blodkar i ansigtet.

LÆS OGSÅ: Makeup uden kemi - 5 brands, du skal kende