SKØNHED

Naturlige skønhedsprodukter

Kulden indbyder til omtanke og selvforkælelse. Læs om skønhedsredaktørens naturlige musthaves til hud, hår og sjæl.

Mascara og lipgloss kan jeg ikke undvære. Begge giver et friskere udseende og er økologiske. Mascaraen fra Annemarie Börlind giver flotte, lange vipper. 165 kr. De transparente Lip Colours fra Dr. Hauschka indeholder jojoba, og den cremede konsistens giver læberne er fin glans. 129 kr.

Denne ansigtsolie, Rose Synergy O12 Restoring Facial Serum fra REN, har reddet min hud i vinterkulden. Ud over at holde på fugten giver den beroligende olie en behagelig blødhed, udstråling og næring. Jeg bruger den gerne under min dagcreme, og når jeg skal flyve. 30 ml, 525 kr.
Avedas Ancient Attar Pure-fume Spirit Aroma Spray er baseret på 100 pct. botaniske aromaingredienser. Duften er fyldt af essentielle olier fra rosen, sandeltræ, rose geranium og neroli. En feminin cocktail som virker opløftende, lindrer spændinger og beroliger sind og sjæl. En rigtig velværeduft til vinteren! 30 ml, 770 kr.
Det siges, at man optager op til 2 kg kosmetik i sin krop om året. En rystende tanke, som har fået mig til at bruge Sothys nye økologiske Beauty Garden Bodylotion med kirsebær og lavendel. Konsistensen er let og forfriskende. 150 ml, 285 kr.

En gang om ugen bruger jeg gerne en ansigtsmaske. Den nye økologiske luksusserie fra Kibio har efter min mening en af de bedste dybderensende masker, jeg længe har prøvet. Pureness Radiance Mask er en dybderensende maske, som sagtens kan bruges til den sarte hud. Den forfiner porerne i huden og giver omgående en frisk og strålende hud. 50 ml, 225 kr.

Skønhed kommer som bekendt indefra, derfor er det blevet en del af min daglige skønhedspleje at indtage Bellaforte Organisk Skønhedspleje fra Goorganic. Pillerne er sammensat af en række organiske mineraler og naturlige vitaminer, hvoraf nogle er kendte antioxidanter, samt af særlige urter der er målrettet til huden, håret og neglene. 120 stk., 198 kr.