NEGLE

De mest populære neglelakker – nogensinde

De her nuancer går igen hver sæson, du har måske allerede et par af dem stående hjemme på hylden, og nogle af dem er sågar blåstemplet af de royale. Se de 8 mest ikoniske neglelakker nogensinde.

Vi kan hurtigt blive enige om, at der findes et væld af neglelakker. Hver sæson lanceres en ny række nuancer, gamle kendinger med nye navne, og de farvestrålende hylder i beauty-butikkerne frister altid. Men hvis du alligevel altid griber ud efter de gamle kendinger, er du bestemt ikke alene. Mange kvinder sværger til en bestemt nuance og brand. Og nu har skønhedseksperterne på In Style Magazine kåret de otte neglelakker, der aldrig går af mode.

LÆS OGSÅ: Sådan lakerer du dine negle, så lakken holder

Her er de 8 mest populære neglelakker nogensinde

1. Neglelak i ’Ballet Slippers’ fra Essie

Essies populære sarte nuance har både kendte og royale fans. Både hertuginde Kate og Dronning Elizabeth er storforbrugere af den populære lak.

Kan købes online HER

2. Neglelak i ’Lincoln Park After Dark’ fra OPI

Den mørke, mørke lilla er et glimrende alternativ til sort, og OPIs lakker går for at være nogle af markedets mest holdbare.

Kan købes online HER

3. Neglelak i ’999 Red’ fra Dior

Man går aldrig galt i byen med en rød lak, som er sexet, vovet, klassisk og moderne på samme tid. Diors version af rød har masser af glans.

Kan købes online HER

4. Neglelak i ’Get Mod’ fra Sally Hansen

Det er svært at finde den perfekte hvide lak, men de fleste er enige om, at Sally Hansen hvide lak er den mest dækkende.

Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

LÆS OGSÅ: De bedste neglelakker 

5. Neglelak i ’All Fired Up’ fra Deborah Lippmann

Hvis du skal have en metallisk lak, er Deborah Lippmanns en favorit i branchen. Det er blandt andet, fordi den er forholdsvis afdæmpet, når den kommer på neglen.

6. Neglelak i ’Bikini So Teeny’ fra Essie

Pastelfarver rykker ind i både garderoben og på skønhedshylden, når kalenderen viser forår og sommer. Essies blå nuance er perfekt til solkyssede hænder.

Kan købes online HER

7. Neglelak i ’Rouge Noir’ fra Chanel

Den måske mest ikoniske neglelak nogensinde kommer naturligvis – fristes man til at sige – fra Chanel. Den mørkerøde nuance er efterlignet af de fleste brands, men ingen rammer farven ligesom det franske brand.

Kan købes online HER

8. Neglelak i ’Taupe-Less Beach- fra OPI

En klassisk blanding af grå og lyserød, som er den perfekte lak til både hverdag og fest. Der er en grund til, at ’Taupe-Less Beach’ er en af OPIs mest populære farver.

Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan stopper du med at bide negle

Læs mere om: