Diors fine ready-to-wear-negle er lavet efter de tekstilprint og -farver, Raf Simons har brugt i sin SS13-kollektion
NEGLE

Det er IN: Diors Ready-to-Wear-negle

Nu kan du bære Diors SS13-kollektion på dine negle

Er du vild med at have flotte negle? Så vil denne nyhed glæde dig. For nu kan du få Ready-to-Wear-negle fra Dior.

Flotte negle er prikken over i'et for et samlet forårslook, og der er næsten ingen grænser for, hvad man efterhånden kan skabe af neglekunst.

Læs også om de største skønhedstendenser i 2013
 

Dior Ready-to-Wear Nails

Sidste skud på stammen af Nail Art er Diors flotte Ready-to-Wear-negle, som er lavet efter de tekstilprint, -farver og -mønstre, man ser i Diors SS13-kollektion. Kollektionen var fyldt med smukke, blomsterprint i douche farver og med en næsten porcelænslignende effekt, colour blocking, fine sorte shorts og stribede kjoler og toppe. Diors chefdesigner Raf Simons (som debuterede for Dior med Haute Couture-AW12-kollektionen i januar 2012) havde skabt en smuk og feminin kollektion, som blev hyldet med håbefulde suk, ros og blogindlæg med billeder af tøjet.

Men mens de færreste har råd til Diors eksklusive skørter med fyld, silkekjoler m.m., kan man altså nu få Dior-effekten på sine negle.

Neglene med Dior-mønstre er skabt af Neglekunstneren Sophie Harris-Greenslade, som står bag The Illustrated Nail, og de er blevet skabt i anledning af, at Dior lige nu har en Pop-up-butik i det engelske luksus-stormagasin Harrods. Og nu kommer det allerbedste: Man kan få en gratis manicure med neglene, hvis man køber noget i pop-up-butikken.

Læs også mere om Diors pop-up-butik

Desværre er det desværre kun muligt at få neglene på fingerne i Harrods. Men skal du alligevel et lille smut til London, kan du bestille tid ved at ringe til +44 207 754 0444.