NEGLE

Gør din manicure til dit meditationsritual

Ligesom en manicure giver meditation dig følelsen af velvære, så hvorfor ikke kombinere de to og få dobbelt op på velværeskontoen?

Hvorfor ikke gøre din manicure til et meditationsritual? Meditation bliver stadig mere og mere populært, og det er der en god grund til. For det japanske ritual er med til at styrke vores optimisme, robusthed og glæde – og så kan det reducere stress.

En tur hos neglesalonen er for de fleste lig med et afslappende pust fra den hektiske hverdag. Giv din manicure en opgradering ved at kombinere den med meditation. En kombination af de to har vist sig at være overraskende genial. For imens du får ordnet hænder og negle, kan du med god samvittighed bruge tiden på at meditere og lade op.

LÆS OGSÅ: Naturlige smukke negle - helt uden lak!

3 tips til at komme i gang med dit meditationsritual:

De perfekte rammer

Hvis du er til den hjemmelavede version af en manicure, så kan du uden problem forvandle dit badeværelse til din egen hjemmespa. Find en playliste der får dig til at slappe af, lav en kande te og tænd et lys eller to – gerne et duftlys. Sørg for at der er ro omkring dig – så sluk for mobilen.

Træk vejret

Slip spændinger ved at trække vejret rigtigt. Sæt dig til rette og tag en dyb indånding gennem din næse. Når du udånder, giv slip på dine skuldre så det føles som om de kommer lidt tættere på gulvet. Lad hele din krop synke mod stolen, og gør dine fødder tunge mod gulvet. Gentag nogle gange til du føler ro.

LÆS OGSÅ: Meditation gør dig stærk og energifyldt 

Mærk efter

Brug tiden på at mærke efter. Observer de fysiske fornemmelser som temperaturen på det vand dine hænder ligger i blød i, saltkornene fra din scrub, friktionen fra din neglefil. Hver gang dine tanker løber fra dig, så bliv ikke irriteret men prøv stille og roligt og se om du kan flytte fokus tilbage til din manicure ved at mærke efter de fysiske fornemmelser.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER